[chwalę się] singiel Boso - "Warzywniak"
|
10-21-2013, 11:29 AM
Sprzedaliście się!
Reklama na yt mi wyskoczyła przed filmikiem Chociaż nie moje klimaty, to fajowe granie
10-21-2013, 05:01 PM
Zdecydowanie mój klimat!
Dziewczyny świetnie (i co ważne) wyraźnie śpiewają. Gdyby było po angielsku nie miało by to takiego znaczenia a tu tekst nie banalny to i przekaz czytelny być musi :-) Bass brzmieniowo nie zrobił na mnie wrażenia żadnego natomiast w połączeniu z saksofonem brzmienie zrobiło się. Kibicuję Wam bo też chciał bym częściej słyszeć taką muzę jadąc radiem. PS. Może w przyszłym sezonie uda nam się w końcu zagrać na tej samej imprezie w ten sam dzień
Flame 5str. > Dunlop 105q > Hartke 3500 > Hartke VX410
www.myspace.com/zazuziband ex www.myspace.com/kacleonarda
10-21-2013, 05:04 PM
(10-21-2013, 05:01 PM)Pi-kny napisał(a): Bass brzmieniowo nie zrobił na mnie wrażenia żadnego natomiast w połączeniu z saksofonem brzmienie zrobiło się. Lepiej tak, niż w drugą stronę. (10-21-2013, 05:01 PM)Pi-kny napisał(a): PS. Może w przyszłym sezonie uda nam się w końcu zagrać na tej samej imprezie w ten sam dzień Oby!
10-21-2013, 05:28 PM
Zajebiste Gratuluję ! Kupię płytę na bank, kurwa !
10-21-2013, 05:32 PM
10-21-2013, 05:40 PM
(10-21-2013, 05:32 PM)zakwas napisał(a):(10-21-2013, 05:28 PM)Viking napisał(a): Zajebiste Gratuluję ! Kupię płytę na bank, kurwa ! Ja słucham tak naprawdę wszystkiego co grółwi, ma pałera i rock'n'rolla w sobie A to ma wszystkiego po trochu i zajebiście podobają mi się wokale i teksty. MEGA jednymsłowemmówiąc
10-21-2013, 07:35 PM
Robi wrazenie, przede wszystkim fajna praca sekcji, a podlajkuje na fejsie niech inni maja!
10-21-2013, 07:38 PM
10-21-2013, 07:48 PM
Saksofon, bas i perka mi się podobają. Reszta nie, zupełnie nie moje klimaty, ale bas zajebiście brzmi i te podejścia w górę świetne. Zakwas, co by nie powiedzieć, to jesteś cholernie sprawnym basistą
Tajming? To jakiś rodzaj strzyżenia włosów?
No masz, zwłaszcza w dolnej części twarzy Moje uwagi, jeśli można: - zagrane, zaśpiewane wszystko git. Sound też fajny. Jak na te warunki jest na prawdę spoko. - fajny pomysł na numer, fajny tekst - posiedziałbym nad aranżacją - całość jest bardzo dziubdziana, szesnastkowa - +/- wszyscy tak gracie, we wszystkich frazach, do tego bardzo gęsty wokal z bardzo powtarzalnym podziałem w zwratkach i tą synkopą w refrenie. Przyznam, że mnie to przed tym bridge w 2/3 już zmęczyło i do końca dotarłem w wyniku tego, że was lubię. Zabrakło chyba wyraźnego, konkretnego oddzielenia zwrota/refren i czegoś ponad te takie stare i sprawdzowne akcenty pod koniec ostatneigo refrenu - może wystarczyłoby np. w refrenach zagrać w gitarze i basie bardziej pt "akord na raz" z jakimiś fajnymi przewrotami itp. itd. - trochę za bardzo ze sobą gracie, tzn. wszystko jest tak dokładnie poukładane i się zgadza, że mam wrażenie jakby było trochę sztywno - wokale za każdym razem prawie tak samo, przejście unisono z tym barytonem robiącym za moduł brzmieniowy do basu też ciągle powtarzane itp. itd. więcej uwag ja, emeryt z pomorza nie posiadam. jest 200 razy lepiej niż gdy was ostatnio słuchałem. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości