SKLEPY, czyli idziemy na zakupy ...
"Informujemy również, że prezentowany katalog produktów nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art.61 Kodeksu Cywilnego, a ma jedynie charakter informacyjny. " drobnymi literkami na dole strony. więc chyba jednak dupa Wink
Odpowiedz
Chopy jeżeli ktoś ma chętke na sprzęcior to w rock n rollu jest wyprzedaż np. kolumna mesy 6x10 przeceniona z 5,5 tyś na 4 i inne.
lootnick mrbass - red fighter - bs BRB LB 212N - boss gt10b - korg pandora mini - zoom q3 hd - phil jones cable - cordial cables - barczak cases
Odpowiedz
http://www.rnr.pl/p9127_hartke_hx810_kol...asowa.html

chyba niezła cena, jakby dał radę jeszcze rozdzielić na dwie...
Odpowiedz
www.musik-schmidt.de
Kupowałem tam swojego Speca, mega obsługa Wink
www.facebook.com/rustedbrain
www.rustedbrain.pl
www.rustedbrain.8merch.com

Fernandes BXB -> Ampeg SVT (już za chwileczkę, już za momencik) II PRO -> Ampeg SVT 810E = Thrashing Madness \m/
Odpowiedz
(08-10-2010, 12:02 PM)mrbass napisał(a): kolumna mesy 6x10 przeceniona z 5,5 tyś na 4 i inne.

och ach mniam mniam siorb siorb / nie mam kasy Tongue
Odpowiedz
(08-10-2010, 11:50 AM)motyx napisał(a):
(08-10-2010, 12:01 AM)sZ! napisał(a): polecam
musiccenter.com.pl z Poznania
zwłaszcza jeśli chodzi o markbassy Smile

No właśnie o co chodzi. Mają head markbassa za 1zł wystawiony. Zdaję sobie sprawę, że to jest błąd sklepu, ale jeśli złoże zamówienie to będą mi musieli sprzedać za tą złotówkę ? Big Grin

Przetestowałem tę "okazję" i Panowie wiedzą o tym, że mają błąd na stronie Smile Ale dzięki temu dostałem zniżkę na inne zakupy Smile
Odpowiedz
A ja polece sklep guitar project (ten z częściami do gitar)
Kontakt wzorowy, wszystko git, nawet dostałem gratisowo taką ogromną kostkę z logo sklepu Big Grin
13# P-Bass Fanclub (Dimavery Precision Fretless Omen Custom Green&Yellow )
Odpowiedz
http://www.thebassgallery.com/
Jesli kiedykolwiek bedziecie w Londynie, w poblizu Camden Market to polecam odwiedzenie tego sklepu. Z zewnatrz wyglada bardzo niepozornie gdyz budynek w ktorym sie znajuje to dom. Jednak jak wejdziecie to srodka to zobaczycie raj. Tyle basow w jednym miejscu jeszcze nigdy nie widzialem. Poza tym koles ze sklepu jest bardzo pomocny i latwo sie z nim targuje Wink
Odpowiedz
http://sklep.rockfan.pl/index.php

prowadzi znajomy, ale polecam z czystym sumieniem szczególnie jak ktoś ceni sobie indywidualne podejście do klienta. Człowiek dysponuje rzetelną wiedzą na temat sprzętu, i znam wielu zadowolonych klientów Big Grin
Odpowiedz
miał ktoś do czynienia ze sklepem Pasja w Warszawie?
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
mój gitarzysta się tam zaopatruje i poleca Wink

Podobno niskie ceny mają.

Oczywiście jeżeli mówimy o tym sklepie: http://www.sklep-muzyczny.com.pl/
Odpowiedz
ceny mnie skusiły, a monitory wolę osłuchać przed kupnem
dzięki za info Emotka_2755

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
mogę pogadać z kumplem, może jakiś rabat da radę załatwić. Smile
Odpowiedz
Raty będę brał, więc ciężko :/

Odpowiedz
aha, no to trudno Smile a co za monitory chcesz kupić? tam nie ma adamów...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości