Zdjęcia Sprzętu!
Fajnie tylko te tanie Fendery Made In Asia nie robią takiego wrażenia jak te prawdziwe japońskie.

mrgreen
Ile czasu się składa w Polsce taki arsenał?
Odpowiedz
(12-09-2013, 02:03 AM)Alfik napisał(a): Taka Oto Sytuacja:

[Obrazek: AlfikGear1_zps7917f2c9.jpg]

Zaden nie jest czarny. Nie chce.

Poza tym
Cytat:All basses have:

Kazdy jest taki sam. Nie chce.

outreband.com

Odpowiedz
(12-09-2013, 08:28 AM)elteha napisał(a): Zaden nie jest czarny. Nie chce.

Hajwat jest czarny, ja bym sobie na Twoim miejscu pochciał takiego Hajwata, bo to dobry Hajwat Big Grin.

Chociaż... Custom 200...
Odpowiedz
Strasznie mi się nie podoba wizualnie ten Precel (perłowa płytka w zestawieniu z tym cherryburstem jest b. zła) ale nie wątpię, że gada srogo Wink
Odpowiedz
(12-09-2013, 08:30 AM)Basstard napisał(a): Strasznie mi się nie podoba wizualnie ten Precel (perłowa płytka w zestawieniu z tym cherryburstem jest b. zła) ale nie wątpię, że gada srogo Wink

Ciebie akurat obstawiam jako pierwszego, który w kontakcie z nim zasra się pod wrażeniem brzmienia mrgreen
Wizualnie podobał mi się bardziej jak nie był tknięty zmianą płytki i pickup'a, obydwa te elementy miał całe białe. No ale Emotka_2755

No i widzę Alf, że jednak nie położyłeś się poziomo pod całym stackiem. Ale takie zdjęcie już zapewne jest w ramce, obok prezesowego w kuchni mrgreen
Odpowiedz
Oooo, z biało płytko i pickupem to ładnie. A z czarno płytko i kremowym pickupem to w ogóle by była moc Big Grin

A co do zesrania pod wrażeniem soundu - nie mam powodu, by wątpić Wink Pytanie tylko czemu akurat mnie pierwego obstawiasz.
Odpowiedz
(12-09-2013, 02:03 AM)Alfik napisał(a): Taka Oto Sytuacja:WowR-a

WoWR

:oburzony:

Emotka_2755
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
(12-09-2013, 08:37 AM)Basstard napisał(a): A co do zesrania pod wrażeniem soundu - nie mam powodu, by wątpić Wink Pytanie tylko czemu akurat mnie pierwego obstawiasz.

Bo nie masz problemów gastralnych mrgreen
Pamiętam że pałowałeś się do zielonego Sznapiego, co to w świat wywędrował. No i po prostu mam takie przeczucie. Nie potrafię tego wyjaśnić mrgreen
Odpowiedz
(12-09-2013, 08:37 AM)Basstard napisał(a): A co do zesrania pod wrażeniem soundu - nie mam powodu, by wątpić Wink Pytanie tylko czemu akurat mnie pierwego obstawiasz.

bo tylko Ty nie wstydzisz się mówić o tym otwarcie mrgreen
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Wyobraźcie sobie, że miałem w ten weekend przyjechać Do alfika z dużą częścią swoich staruchów, ale pogoda nie dopisała - to byłoby zdjęcie godne talkbassu;D

PS. Teraz musisz powiększyć studio, bo nie będzie miejsca na basturbacjeWink
Odpowiedz
(12-09-2013, 02:03 AM)Alfik napisał(a): Generalnie wraz z nowym Preclem 79 Hiwatt brzmi dokładnie tak jak na Płycie Red King Crimson. Całe życie chciałem osiągnąć to brzmienie no i w końcu mam.
ja pierdzielę, sikam po nogach jak słyszę bas w "Starless".
zazdrocha. Wink
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
(12-09-2013, 08:28 AM)elteha napisał(a):
(12-09-2013, 02:03 AM)Alfik napisał(a): Taka Oto Sytuacja:

[Obrazek: AlfikGear1_zps7917f2c9.jpg]

Zaden nie jest czarny. Nie chce.

Poza tym
Cytat:All basses have:

Kazdy jest taki sam. Nie chce.

O! Alf poszedł w ślady Mroka mrgreen
Odpowiedz
Gdyby nie brak CL było by na prawdę znakomicie.

Ja bym brał to wszystko na grania w pubachSmile
Odpowiedz
...poezji śpiewanej Big Grin
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
(12-09-2013, 08:58 AM)zwinny napisał(a):
(12-09-2013, 02:03 AM)Alfik napisał(a): Generalnie wraz z nowym Preclem 79 Hiwatt brzmi dokładnie tak jak na Płycie Red King Crimson. Całe życie chciałem osiągnąć to brzmienie no i w końcu mam.
ja pierdzielę, sikam po nogach jak słyszę bas w "Starless".
zazdrocha. Wink

Ja sikam po nogach jak słyszę cały ten numer. I w ogóle większość z "Red". Czas sobie przypomnieć.

(12-09-2013, 08:40 AM)Maciejeq napisał(a): Pamiętam że pałowałeś się do zielonego Sznapiego, co to w świat wywędrował. No i po prostu mam takie przeczucie. Nie potrafię tego wyjaśnić mrgreen

No, ten zielony był absolutnie przemegagenialny, zarówno brzmieniowo, jak i wizualnie. Borze, jak ja bym go chciał Sad
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 77 gości