[pochwaliwszy siebie] Major Kong
http://majorkong.bandcamp.com/album/doom-machine

Wrzucamy całą płytę do odsłuchu i zachęcamy do kontemplacji zagłady.
Zarejestrowane na setkę w 5 dni w Vintage Records Studio. Było fajnie.
Numery 1,2 i 4 nagrane na skośnym ricku, 3 i 5 na skośnym preclu.
Zapnij pasy, do całkowitej negacji istnienia pozostały 4 posty.

http://majorkong.bandcamp.com/
Odpowiedz
Za mało oldskulu. Jak przesłucham powiem więcej.
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Ze wszystkich zespolow na forum jestescie najlepsi! Gratuluje! Swietna robota!!!
Odpowiedz
(01-19-2014, 11:49 PM)Doman napisał(a): Za mało oldskulu. Jak przesłucham powiem więcej.

No co Ty, jest brud i niestrojenie i w ogóle. Myślę, że to najlepszy pod względem brzmienia album Majoru Kongu od lat 70'tych!
Tylko trochę mi rejdio singla brakuje, Domel mówi, że niby robią rejdio miksy Pustowagonu, ale jakoś tak nie wiem. Jeszcze ich w Esce nie słyszałem.
Odpowiedz
generalnie zgadzam się z Kapralem i Paulem.
płyta roku 2014 \m/
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Przesłuchałem. Gdyby nie te triggery na perce byłoby dobrze. No i bas brzmi jakby ktoś na starych strunach grał. i jakoś tak nisko wszystko. bez sensu. za mało eq używacie.

Fajne.
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
(01-19-2014, 11:56 PM)Paul napisał(a): Ze wszystkich zespolow na forum jestescie najlepsi!

Dziwne, że Domel się nie oburzył, że muzyka to nie olimpiada. Wink

Anyway - GJ, parę razy przesłuchałem, a to już o czymś świadczy. Wink

Ale!

Poprzedni materiał kompozycyjnie i aranżacyjnie siedział mi bardziej - tu macie brzmienie in plus, ale jednak same numery IMO słabsze. Emotka_2755
Odpowiedz
(01-20-2014, 09:10 AM)zakwas napisał(a): Poprzedni materiał kompozycyjnie i aranżacyjnie siedział mi bardziej - tu macie brzmienie in plus, ale jednak same numery IMO słabsze. Emotka_2755
Nie znasz się..
w starych numerach wszystko jechało, o ile motyw przewodni "chwytał za gardło", a niestety nie zawsze tak było..
tutaj całej płyty słucha się z zapartym tchem.

Ale nikt nie wymaga, żeby taki żonobijca się znał Wink

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Po 40 sekundach jestem na tak Big Grin

:megusta:
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Ja pierdole, ale dostałem wpierdol.

ale te chujowo brzmiace bebny zajebiscie tam pasuja!
Odpowiedz
ze dum maszin, czyli sierżant małpa na gwieździe śmierci Chomik666

Odpowiedz
(01-20-2014, 09:12 AM)Burning napisał(a):
(01-20-2014, 09:10 AM)zakwas napisał(a): Poprzedni materiał kompozycyjnie i aranżacyjnie siedział mi bardziej - tu macie brzmienie in plus, ale jednak same numery IMO słabsze. Emotka_2755
Nie znasz się..
w starych numerach wszystko jechało, o ile motyw przewodni "chwytał za gardło", a niestety nie zawsze tak było..

A co ja napisałem?

(01-20-2014, 09:12 AM)Burning napisał(a): tutaj całej płyty słucha się z zapartym tchem.

Ostrzegam, że niedotlenienie mózgu może prowadzić do zaburzeń postrzegania rzeczywistości. mrbeard

(01-20-2014, 09:12 AM)Burning napisał(a): Ale nikt nie wymaga, żeby taki żonobijca się znał Wink

W ryj? chytry
Odpowiedz
lubię.
Odpowiedz
(01-20-2014, 09:10 AM)zakwas napisał(a):
(01-19-2014, 11:56 PM)Paul napisał(a): Ze wszystkich zespolow na forum jestescie najlepsi!

bo to nie olimpiada ;]
Zapnij pasy, do całkowitej negacji istnienia pozostały 4 posty.

http://majorkong.bandcamp.com/
Odpowiedz
(01-20-2014, 11:11 AM)domelius napisał(a):
(01-20-2014, 09:10 AM)zakwas napisał(a):

bo to nie olimpiada ;]

Emotka_2755

I żeby nie było, płyta jak najbardziej in plus, ale skończyliście się na Orogenesis. mrbeard
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości