Zdjęcia Sprzętu!
Harkai focipálya
Sport utca
9422 Harka, Magyarország

???!!!
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
taka miejscowość 34 km od Rzeszowa Wink
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112

Odpowiedz
(02-05-2014, 09:38 AM)WoWR napisał(a): Na stingrayu nie da się grać *mrgeren*

Dementuję, grałem na kilku.

(02-05-2014, 10:40 AM)crazy napisał(a): W Harcie. Smile

W Hartke???
Odpowiedz
Jak się to odmienia o_O? Znalazło mi jakąś Harkę na Węgrzech Big Grin!
Już wolę tam niż do Rzeszowa mrgreen

Basstard - dementuję Twoje dementowanie - grałem na kilku.

(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
To, że Ty nie umiesz na nich grać nie znaczy, że inni też nie umio mrgreen
Odpowiedz
Racja, zagalopowałem się - mówiłem tylko o swoich odczuciach.
Nie potrafię na stingrayach grać *mrgeren*
Strzelam, że z bongosem byłoby to samo.

bułaaa!

Odpowiedz
Tak, to Hartkie na Podkarpaciu.
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112

Odpowiedz
Hartkie brzmi trochę kartonowo... mrgreen
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
(02-05-2014, 11:07 AM)WoWR napisał(a): Racja, zagalopowałem się - mówiłem tylko o swoich odczuciach.
Nie potrafię na stingrayach grać *mrgeren*
Strzelam, że z bongosem byłoby to samo.

bułaaa!

Nie no, na Bongosie to i ja nie potrafię. Miałem w łapach kilka egzemplarzy i każdy brzmiał martwo jak kołek. Mam wrażenie, że na Bongo to tylko Dave LaRue potrafi grać, bo np. Janerka, którego wszak wielbię, dużo lepiej brzmi na StingRayu.
Odpowiedz
Ten gość też chyba potrafi grać na Bongosie...

http://www.youtube.com/watch?v=Ko6jVb0lqyk
Odpowiedz
Z tego co zauważyłem Bongo słabo brzmi na kiepskich sznurkach. Te z którymi do mnie dotarł (nie mam pojęcia co to było) zmieniłem na stare jak kapeć Ernieballe, było dobrze. Jak tylko założyłem nowe D'addario, było już wyśmienicie. Smile

Odpowiedz
dla mnie ogólnie wszystkie music many brzmia tylko na nowych sznurkach.. mój stingray zdychał na dwutygodniowych ernie ballach Wink dlatego też go sprzedałem Wink
Odpowiedz
masz racje
Odpowiedz
<3 <3 <3
[Obrazek: morus_7g.jpg]
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Emotka_2504
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 324 gości