A może by tak każdy pokazał swoją gębę podczas gry!
chujowo, trasa juz blizej konca niz poczatku, niedlugo nie bedzie z czego wrzucac fot do wakacji Tongue

1x Kraków, 2x Chorzów

[Obrazek: 532281_4128138859027_821235238_n.jpg]

[Obrazek: 10330448_4203985835154_2837396198972373677_n.jpg]

[Obrazek: 10268410_4207840771525_1408231396734406161_n.jpg]
Odpowiedz
Dobrego fotomistrza macie. No i model twarzowy Wink
Odpowiedz
Pojechałem na MMA playback za Gunisława i w drodze usłyszałem jak menago mówiła przez telefon coś odnośnie przygotowań do rejestracji teledysku.

Zapytałem "jakiego teledysku?"

I usłyszałem "A, zapomniałem ci powiedzieć?"

No i zespół gra na dwa basy jak widać - w paru ujęciach się pojawiam Wink

http://teledyski.onet.pl/rock-ukeje-nie-...317,w.html

To mój ulubiony numer z tej płyty i przy okazji TOP3 moich brzmień z wszystkich nagrań które wykonałem.
Odpowiedz
i elegancko Emotka_2497Emotka_2497Emotka_2497
mayo Patriot+(laboga,korg dtr-2000,dbx 160A)+SWR Mo'BASS+GOLIATH III
Odpowiedz
Jak muzyka pana Ukeje strasznie mi się nie podoba, tak strasznie podoba mi się brzmienie basu w tym kawałku Big Grin
Odpowiedz
(04-30-2014, 04:00 PM)Bjorn napisał(a): Jak muzyka pana Ukeje strasznie mi się nie podoba, tak strasznie podoba mi się brzmienie basu w tym kawałku Big Grin
+1
Mam dokładnie takie same odczucia. Brzmienie, chociaż w takich klimatach raczej nie siedzę, mi się podoba. Smile
Odpowiedz
Emotka_2755
Odpowiedz
ten Ukeje, jest takim koksem, czy jest po prostu gruby?
Odpowiedz
Mięśnie.
Odpowiedz
mrnigger
Odpowiedz
białeczko na śniadanie, obiad i kolację mrgreen
Odpowiedz
Je białych ludzi.
Odpowiedz
Muzyka fajna, ale trochę za wiele prężenia się na początku teledysku (nie przepadam za tym, jednak rozumiem marketing i to, że społeczeństwo, a w szczególności - chętogie dzierlatki - lubuje się w bedbojach) mrgreen.
Fajnie się słucha.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
I banany jak Dani Alves.No to rasizm
Odpowiedz
(04-30-2014, 10:33 PM)yarzenioova napisał(a): I banany jak Dani Alves.No to rasizm

To nie kwestia rasizmu, to święta prawda. Oto stara biografia Damiana z strony śp. FBF:

"Damian starł krew z czoła kantem dłoni. Chyba krew. Było już dosyć ciemno, gdyż stos ciał przysłaniał słońce. A być może była już głęboka noc? Zatracił się w mordowaniu wrogów tak bardzo, że po raz kolejny stracił rachubę czasu. Miecz ciążył w dłoni, oczy piekły. Gdzieś wewnątrz czaszki pulsował tępy ból. Głód. Głód powracał.

Na szczęście było też cicho - bardzo cicho. Zabił przecież prawie wszystko w promieniu trzech rzutów mieczem oburęcznym (2,5 - 3km). Zabił nawet tych najstarszych, najmłodszych... I najgrubszych. Zwłaszcza najgrubszych - tak fajnie się przewracają i turlają, zupełnie niepotrzebnie błagając o litość. Głód. Powróćmy do głodu.

Podszedł spokojnym krokiem do klatki stojącej między stosami ciał. Zaraz za Rzeźbami z nurtu Sztuki Nowoczesnej które w wolnych chwilach układał, kleił i zszywał z tego czego było pod ręką najwięcej - z trupów.

To była udana bitwa.

W klatce siedziało ponad dziewiętnaście świeżych, pachnących i jeszcze ciepłych dziewic. Pięknych, młodych, absolutnie zachwyconych siłą najpotężniejszego z wikingów. Do tego - bardzo ale to bardzo ciekawych jak wygląda bez swojej czapki z chowanymi rogami. Dziewic - zaznaczmy to stanowczo - w większości płci damskiej.

Dwadzieścia. Do rana starczy. Bywało gorzej - pamięta przerażające noce, gdy musiał zadowoli się jedną, jedyną dziewicą. Na szczęście, był najpotężniejszym z wikingów. Póki dłonie miał silne, miecz pewny a oko i umysł bystre - na brak świeżych dziewic nie musiał narzekać.
Koledzy z siłowni po cichu zajebiście mu tego zazdrościli. Po cichu. Gdy nie było go w pokoju. Za zamkniętymi drzwiami. Pod grubym kocem. Osobno. Wyłącznie po serbsko-chorwacku, czyli w jednym z dwóch języków których Damian nie znał. Z głośno nastawionym RMF MAXX zagłuszającym zawistny szept. Wszystko to na nic. Wiedział i tak.

Damian ogólnie wszystko wiedział. Dlatego nie miał zbyt wielu kolegów. Żywych..."
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 29 gości