A może by tak każdy pokazał swoją gębę podczas gry!
Urge II to mój mokry sen Big Grin
Odpowiedz
To jest takie trochę dziwadło, bo oprócz tego że jest mniejszy i krótszy od Jazzów i Precli, to jeszcze same przystawki są "nievintage". To nie bas dla brzmieniowych purystów, raczej szwajcarski scyzoryk. Mały, lekki, wszechstronny, nowoczesny. Nie zastąpi noża, korkociągu czy śrubokrętu, mimo że posiada wszystkie 3 w/w opcje Smile Ma swój własny charakter i sound. Dość charakterny, ale raczej "rozrywkowy" niż "tru".
Odpowiedz
a jak oceniasz jego koszerność? Tongue
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
Rozrywkowy sound Big Grin
Czyli do grania czysto rekreacyjnego Tongue?
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Koszernośc - 0%.

Mała główka, pao-ferro, 18V preamp, Noiselessy, 24 progi, olejowe Gotohy, menzura 32 cale, struny przez dechę.
Totalny Stu Hamm, Hartke i lata 90 Tongue
Odpowiedz
Hipsteroza mrbrylant
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
Sunshine Reggae! Big Grin

[Obrazek: 2labp8w.jpg]
Odpowiedz
Andrzejoff - W tak mulił, że aż obraz stał się niewyraźny Smile))

A co do urge to byłby moj idealny fender, pieprzyć koszerność - liczy sie ejtisowa ergonomia. No tylko te 18v upierdliwe z wymianą i trzymaniem zapasowych 9v - no chyba ze sie da wyłączyc, wtedy juz 100 proc ideal
Odpowiedz
Ja lubię takie Warwickowe mulenie, nawet nagrane gaiPhonem!
https://www.youtube.com/watch?v=JExikdTJQrI

Urge (przynajmniej ten na którym nagrywałem) miał w jednym pokrętle przełącznik 4-zakresowy: passive - active - active w/ mid boost i off, który odcinał całkowicie prąd. Można było zostawić kabelek wpięty i nic nie zżerało baterii.
Odpowiedz
(10-14-2014, 05:31 PM)Andrzejoff napisał(a): Sunshine Reggae! Big Grin

Bas wygląda jak Zakrzewski. Wink
Odpowiedz
(10-14-2014, 10:46 PM)zakwas napisał(a):
(10-14-2014, 05:31 PM)Andrzejoff napisał(a): Sunshine Reggae! Big Grin

Bas wygląda jak Zakrzewski. Wink

chyba Warwiczewski mrgreen
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
przemalowales go na czarno?

FEnDER SRENDER!

Odpowiedz
nieeee, dalej drewienko. nastepny bedzie nirvana black Wink to juz pewne. z tej imprezy wszystkie zdjecia jakies takie se, znowu trzeba wrocic do wazelinowania operatorow aparatow, a nienawidze tego nad zycie.

z tej strony mniej muli mrnigger

[Obrazek: 2w74cnl.jpg]
Odpowiedz
zastanwaim sie czy mojego thumba 5 nie walnac w niervana black - ile to moze koszcic u dobrego lutnika? jest co zjebac w tej operacji?

FEnDER SRENDER!

Odpowiedz
(10-15-2014, 06:58 PM)artur napisał(a): zastanwaim sie czy mojego thumba 5 nie walnac w niervana black - ile to moze koszcic u dobrego lutnika? jest co zjebac w tej operacji?

nie psuj
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 34 gości