Chmielowski Basses
Myslisz , ze ktos go moze nadgryzc ?
Odpowiedz
#kebabitsu style #nomnomnom Smile
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Zenek, masz w planach zrobić bas w takiej intensywnej żółci, jak ten precel, którego kiedyś wrzuciłem?

Odpowiedz
Juz mam nawet ta intensywna zolc...
Odpowiedz
Czad Big Grin Pochwal się jak bas będzie gotowy.

Odpowiedz
Nie omieszkam , tyle ze mi powoli juz korpusow brakuje.... Mam tyle ciekawych opcji lakierowania , ze bede musial dorobic kilka desek.
Odpowiedz
Panowie.....
Zaczely sie swieta! W Europie pewnie wszyscy jeszcze cos tam robia ale tu na Dominikanie ogol ma wszystko gdzies . Slowo klucz tutaj to "Fiesta"................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dostalem dzisiaj w prezencie jakiegos taniego whiskacza. Nic specjalnego ale sobie poradze.
Zycze Wam aby Was europejskie sukinsyny nie nadwyrezaly finansowo (Podatki) i , zeby kazdy w przyszlym roku mogl nabyc to wioslo , o ktorym marzy.... Nie dajcie sie !!!!!

Edyta:
Zapomnialem wstawic fote butelki....

[Obrazek: P_20141223_225506_zpschvnuysg.jpg]
Odpowiedz
Wszystjuei najlepszego dla Dominikany Tongue Tak orientacyjnie, ile wzialbys za Jazza z klonowym korpusem i klonowa szyjką? Tongue
[Obrazek: XUKeGm.gif]
Odpowiedz
Wszystkie zdjecia z photobucketu po kradziezy mojego tableta sie tak pokrecily , ze zalozylem nowe konto... Szkoda ...
Zlozylem na probe "Taxi Bass" , moze sie Wam spodoba. To moja interpretacja Jazza.

[Obrazek: P_20150320_155529_zpsoqwhgjic.jpg]

[Obrazek: P_20150320_153020_zps2hhwzvbq.jpg]

EMG sa wlozone na probe do zdjecia , moga byc rownie dobrze , Seymoury , DiMarzio albo Delano czy inne...
Odpowiedz
Układ jak w Fernandesach Wink.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
No i jeszcze jeden basik nad ktorym dzisiaj pracuje;

[Obrazek: P_20150320_165807_zpsoalvtstg.jpg]

[Obrazek: P_20150320_165841_zpst7cqm7jt.jpg]

Tym razem most ETS-a , picki DiMarzio a klucze sa w obu basach firmy Schaller.

Dzisiaj jeszcze bede lakierowal te i inne gryfy...
Zupelnie mi sie te basy nie podobaja , wyszly jakos tak bez sensu...
Odpowiedz
Czy w te zagłębienia na potki nie spływa pot z rąk i zanieczyszcza potencjometry?
Odpowiedz
(03-20-2015, 09:33 PM)Karol napisał(a): Czy w te zagłębienia na potki nie spływa pot z rąk i zanieczyszcza potencjometry?

Chyba nie , wszystko podlega prawom grawitacji , wiec gdy bas jest zawieszony normalnie pot ( i Krew) bedzie kapal na podloge. Chyba , ze bedziesz gral z basem na kolanach , tak jak to robil z gitara Jeff Healey to wtedy poty beda mialy przerypane. Brud rzeczywiscie moze sie zbierac w tych wglebieniach , trzeba od czasu do czasu je (te wglebienia) przeczyscic... To jest seria probna wiec zobaczymy jak to bedzie funkcjonowalo w graniu.

Odpowiedz
Mi sie te wgłębienia podobają a ten zielony jest śliczny Wink
Odpowiedz
W Zgierzu się obroni Wink
"Some people like cupcakes better. I for one care less for them!"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości