Liczba postów: 24876
Liczba wątków: 29
Reputacja:
10
A ja bym chciał to kombo, co masz w podpisie, coby żona nie krzyczała, że się ściany trzęsą ;P
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam:
BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Liczba postów: 13257
Liczba wątków: 23
Reputacja:
1
To nie polecam bo to głośnie strasznie, ja mam max na 1.5 ustawione i tak jest głośno (ściszam się wtedy na basie)
Inne pyrkawki o tej mocy są dużo bardziej ciche...przynajmniej te które miałem (Ashe i Marszałki)
Liczba postów: 12307
Liczba wątków: 44
Reputacja:
4
Hartacz LH1000 + lodówka Hydrodrive miażdży nery. Ogółem jestem sympatykiem tych gratów - niedrogie i bardzo uczciwe.
Takie tam granie.
Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Wahrocker z tego co zamieszczał w próbkach.Z tego tytułu wiemy,że jest kolekcjonerem,nawet mimo tego że grał lub gra w zespole Ptaky.
Liczba postów: 16401
Liczba wątków: 6
Reputacja:
3
O tak. Ten Hartacz jest świetny. LH500 również. A kolumna nawet 4.5XL daje radę. Tylko ciężka.
Gram na nerwach.
Liczba postów: 13257
Liczba wątków: 23
Reputacja:
1
Dzięki yarzeniówa, znalazłem te próbki, faktycznie całkiem przyzwoicie brzmi. Do rockowizny się nada.
Liczba postów: 24876
Liczba wątków: 29
Reputacja:
10
citizenkane: a Sepa to przecież na ZONie ztcp
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam:
BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.