Klinika GASu
A ja bym chciał to kombo, co masz w podpisie, coby żona nie krzyczała, że się ściany trzęsą ;P
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
To nie polecam bo to głośnie strasznie, ja mam max na 1.5 ustawione i tak jest głośno (ściszam się wtedy na basie)

Inne pyrkawki o tej mocy są dużo bardziej ciche...przynajmniej te które miałem (Ashe i Marszałki)
Odpowiedz
eee, to po co ja CL kupowałem, jak w domu też na 1,5 rozkręcam Wink

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
masz większą chacjendę
Odpowiedz
(02-17-2015, 08:51 PM)yarzenioova napisał(a): Nawiązując do trendu,mój GAS niezmienny,ale zbieram ns Fusion [Obrazek: 199754.jpg]

TAK.

Wiem, wszak mam mrgreen
Odpowiedz
(02-18-2015, 11:12 AM)Karol napisał(a): Bieda gas...ale chciałbym.
[Obrazek: 229436.jpg]

A miał ktoś styczność z tą nową serią ?

Odpowiedz
Hartacz LH1000 + lodówka Hydrodrive miażdży nery. Ogółem jestem sympatykiem tych gratów - niedrogie i bardzo uczciwe.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Wahrocker z tego co zamieszczał w próbkach.Z tego tytułu wiemy,że jest kolekcjonerem,nawet mimo tego że grał lub gra w zespole Ptaky.
Odpowiedz
O tak. Ten Hartacz jest świetny. LH500 również. A kolumna nawet 4.5XL daje radę. Tylko ciężka.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
(02-18-2015, 11:50 AM)Basstard napisał(a):
(02-17-2015, 08:51 PM)yarzenioova napisał(a): Nawiązując do trendu,mój GAS niezmienny,ale zbieram ns Fusion [Obrazek: 199754.jpg]

TAK.

Wiem, wszak mam mrgreen

Podpisuję się trochę pod tym gasem. O to to... takie warkoty z basu to ja lubię...
Odpowiedz
Dzięki yarzeniówa, znalazłem te próbki, faktycznie całkiem przyzwoicie brzmi. Do rockowizny się nada.
Odpowiedz
citizenkane: a Sepa to przecież na ZONie ztcp

Odpowiedz
(02-18-2015, 08:36 PM)Burning napisał(a): citizenkane: a Sepa to przecież na ZONie ztcp

Na ZONie było Roots i później. Chaos AD na Alembicu, nawet w klipie występuje, przyjrzyj się. Arise nie jestem pewien ale chyba na zmianę Alembic i coś kojarzę że precel? Chaos AD to dla mnie szczyt ich kariery, i moja wielka miłość z czasów czwartej klasy podstawówki, kiedy to wyszła.
Odpowiedz
Tak jak nie lubie "cyganskich" basow, tak ten mi sie podoba. Moze jak sie z graniem nieco rozkreci, to bede potrzebowal dobrej piatki
http://allegro.pl/fbass-bn5-gitara-basow...36907.html
Odpowiedz
Fender Roger Waters GAS GAS GAS

[Obrazek: 6677_Fender_Roger_Waters_P-Bass_MX10204412_a.jpg]

[Obrazek: 0147000306-5c021971dd98da6f0436eb245178fcc2.jpg]

[Obrazek: fender_Waters_P_blk.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 124 gości