Chmielowski Basses
Śliczne. Do tego zielonego wizualnie za kanciaty most. Taki sandbergowy byłby fajny.
Odpowiedz
(03-21-2015, 10:16 AM)pinio napisał(a): Śliczne. Do tego zielonego wizualnie za kanciaty most. Taki sandbergowy byłby fajny.

+1 !

Odpowiedz
Ładnie się prezentują.
Odpowiedz
W zielonym ten most mozna zmienic jednym ruchem . To ETS i taki z zaokraglonymi kantami jest w asortymencie , nie ma zadnej roznicy w wymiarach , nawet otwory na srubki sa takie same.
byc moze wlasnie ten most jest powodem , ze mi sie ten bas nie podoba...
Odpowiedz
zielony świetny, biały też mi się podoba Emotka_2755 jedna uwaga, czy zielony będzie jeszcze polerowany? bo na zdjęciu wygląda jakby była skórka pomarańczy... Smile
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
ja dalej chetnie wypróbowałbym twój wyróbWink

móglbym go poskładać na miejscuSmile
Odpowiedz
(03-21-2015, 03:36 PM)Mateusz napisał(a): ja dalej chetnie wypróbowałbym twój wyróbWink

móglbym go poskładać na miejscuSmile

Bardzo chetnie , jak tylko wyjde z obecnych zobowiazan , dostaniesz partyjke basow. Reszte dogadamy na maila...
Odpowiedz
Nowa propozycja logo :

[Obrazek: P_20150321_142833_zpsxkahjlaa.jpg]
Odpowiedz
To Mateusz bedzie mogl dodac butikowe basy z Dominikany. Fajny pomysl Smile pytanie jak bedzie z gwarancja etc.

Co do loga - bardzo fajne Smile moze ciut wieksze by ladniej sie komponowalo
Odpowiedz
(03-21-2015, 06:34 PM)Dex napisał(a): To Mateusz bedzie mogl dodac butikowe basy z Dominikany. Fajny pomysl Smile pytanie jak bedzie z gwarancja etc.

Co do loga - bardzo fajne Smile moze ciut wieksze by ladniej sie komponowalo

Zanim doda , to jeszcze musza mu sie spodobac , musi sobie je najpierw ograc , poogladac , wyprobowac itd itd.
Tak na marginesie...Na wszystkie basy , ktore gdziekolwiek sprzedaje udzielam gwarancji.
Odpowiedz
Wszystko wiadomo. Pelna profeska Smile
Odpowiedz
A tutaj jeszcze nic nie jest do konca postanowione ... Przymierzam wszystkie elementy , zeby dobrac najlepsza konfiguracje.
Narazie , wcisnalem Seymoury i ETS-a. A gryf jest klejony z mahoniu i klonu.

[Obrazek: P_20150321_161823_zpspqccwprr.jpg]

[Obrazek: 7cb15102-654f-4714-96b5-6f67663b515b_zpskwpeurmr.jpg]
Odpowiedz
Logo zdecydowanie większe + nazwa egzemplarza ( bo rozumiem że każdy jest jedyny i niepowtarzalny Smile )
Na pewno nie było czegoś takiego.

www.facebook.com/aterrapl
www.aterra.pl
Odpowiedz
Logo bedzie wieksze... Ale na nazwy nie mam pomyslu.
Odpowiedz
Zenek, co daje takie ustawienie neckowego pickupa ? Na mój mały rozum sprawia to tylko, że struna E brzmi jeszcze bardziej basowo, a G bardziej cienko, co chyba nie jest zbyt pożądanym zjawiskiem ? Co innego jak pickup jest pod skosem, ale w drugą stronę, co teoretycznie ma wyrównywać brzmienie między E i G ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości