Nasze nagrania
(05-05-2015, 04:00 PM)Grzesiek napisał(a): https://www.facebook.com/swiatsiekrecitv...nref=story bardzo zadowolony z brzmienia bandu jak i wykonu, pierwszy raz w tv ktos zrobil zawodowa realizacje Smile

Znakomicie sekcja - Szacunek na dzielni!
Odpowiedz
Grzesiu, dobra sztuka i jak zwykle bas brzmi u Ciebie Emotka_2755 Ile kapel obstawiasz bo już się zgubiłem? mrgreen Emotka_2755

Tymczasem, z racji tego że nie mamy w Quqa wokalisty, to staramy się tych zaprzyjaźnionych namawiać do jednorazowych strzałów. Utwór nieznany, za to mało znanej kapeli. Sami lataliśmy z kamerami i telefonami, przy dźwięku ja zapalałem czerwony przycisk i mówiłem "jeszcze raz" Wink

Opinie zarówno pozytywne jak i negatywne mile widziane Wink
Odpowiedz
za szybko
Zapnij pasy, do całkowitej negacji istnienia pozostały 4 posty.

http://majorkong.bandcamp.com/
Odpowiedz
Video 
My również zmagamy się z problemem braku wokalisty. Ciężko znaleźć wokalistę lubiącego tak ch.jową muzykę jaką gramy, na dodatek dorównującego nam poziomem wykonawczym Wink
W celu znalezienia wokalisty nagralim teledyska: (ostrzegam uczciwie, że jakość wizualna dorównuje poziomowi muzycznemu naszego wytworu). Szczególnie warty uwagi jest nowatorski mastering polegający na jego braku.

wyszło przeraźliwie słodko, jak na cztery akordy i darcie mordy, które są naszym ideałem. Tu trochę brudniej i na szczęście bez wokalu w stylu karoke:

A tu jeden z trzech coverów, które gramy normalnie. Granie coverów nas nie bawi ale ten akurat jest naszym numerem rozgrzewkowym:

Możecie jebać - po to tu wrzucam.

szybko, głośno i nierówno
Odpowiedz
Nazwa kapeli jest super Cool
Odpowiedz
Nazwa spoko. Mi się zawsze podobała nazwa "Charlie Monroe" - trzeba 5 sekund pomyśleć i potem staje się to b. zabawne.

Ja tak od 4 zespołów proponuję nazwę "Mat Petheny Trio" ale póki co nikt się nie skusił.
Odpowiedz
Kiedyś spotkałem w internecie człowieka o nicku Zed Leppelin. Bardzo mi się to spodobało Big Grin
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(05-06-2015, 08:34 AM)Burning napisał(a): Kiedyś spotkałem w internecie człowieka o nicku Zed Leppelin. Bardzo mi się to spodobało Big Grin
Rewelka nick.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Mój projekt solowy będzie się nazywał:

Al Fons

a płyta:

My name is Fons...
Al Fons...

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
Minusem nazw polegających na przekładańcach literkowych jest to, że wyszukiwarki sieciowe poprawiają je automatycznie na wersję pierwotną.
szybko, głośno i nierówno
Odpowiedz
Kurde, to ja z moim Mannequin Catwalk (tak będzoie się nazywał mój autorski zespół, jeśli kiedyś wreszcie znajdę czas by go złożyć) wypadam przy tym nędzniutko - żadnej gry słów, nic, cytat jeno Tongue
Odpowiedz
simpaticzną nazwą było by też Chór Wujów
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
STAAAAREEEE
Odpowiedz
(05-06-2015, 08:56 AM)zwinny napisał(a): simpaticzną nazwą było by też Chór Wujów

stare...

poza tym musiało by dotyczyć muzyki oratoryjnej tak jak np.

Cantores Minetores

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
GRAŁBYM!!!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 206 gości