Zdjęcia Sprzętu!
(10-14-2010, 02:10 PM)low napisał(a): Fenomenalna jest ta Jabba w tym ujęciu. Gratulacje Smile

Dzięki mrnigger Emotka_2755

(10-14-2010, 04:29 PM)PIRANHA napisał(a):
(10-14-2010, 02:18 PM)questionmaker napisał(a): Ja mam takie pytanie, do czego służy to niebieskie z pokrętłami. Takie się często w studiach widuje, a ja nie wiem co to.

To jest wzmacniacz sluchawkowy dla nagrywajacegoEmotka_2755

W tym przypadku nie tyle wzmacniacz co mikserek taki Smile
W kanale 1 i 2 miałem perkę, 3 i 4 podkład, 5 mój sygnał, 6 metronom, 7 mikrofon z reżyserki.
Bardzo fajny wynalazek. Zawsze wkurza mnie jak w studiach, gdzie nie ma takiego myku muszę mówić "mogę trochę więcej perkusji a mniej metronomu" "teraz za dużo perkusji, a siebie słyszę za mocno" itd.
A tutaj myk ciach i sobie sam ustawiam jak mi wygodniej Smile

(10-14-2010, 04:15 PM)mazdah napisał(a): Oddam pół ręki księżniczki za ten organ! Cóż to za kalwiatura?

Nie wiem cóż to dokładnie jest. Miałem zapytać, ale zaczęliśmy pracę i wyleciało mi z głowy. Jutro tam będę to podpytam Cool
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
w tej żabie to delano sa? jesli tak to fajnie daja/porownywales ze zwyklymi jazzami?
Odpowiedz
Są Delano. I jest preamp Aguilar OBP-3
Nie porównywałem nigdy bezpośrednio z żadnym jazzem na tym samym nagłośnieniu itp. A chciałbym kiedyś... Chciałbym też porównać go do Sadowskiego jakiegoś.
Tak z czystej ciekawości Smile

Inna sprawa, że nie grałem na nim na innym sprzęcie niż mój Ampeg i TE. Ciężko mi więc rozpisywać się o brzmieniu samego basu Smile
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
z tymi duzymi magnesami wygląda na delano, naprawde sliczny bas Smile
Luxor Jazz Bass / Markbass CMD 121P / Noisybox 1x12
Odpowiedz
Popatrzcie na czym sobie pogrywa pan Stu Zender:
[Obrazek: Amps.jpg]
:]
Odpowiedz
jebaniutki ;p

Odpowiedz
chyba nieaktualne, teraz śmiga na sygnaturce i Hellborg Bass System (GAS!)

FEnDER SRENDER!

Odpowiedz
Na reszcie fot jeszcze widać go ze stackiem Orange, więc chyba nie ogranicza się tylko do Warwicków... chociaż kto wie, wszystko zależy od umowy :/
Odpowiedz
Częściej widzę go z preclem niż z tym warwickiem...
Odpowiedz
ZTCW to on ma różne okresy "posiadania wioseł". Naprzemiennie W, Ferdek i chyba jakiś lutnik.

FEnDER SRENDER!

Odpowiedz
wiem że na w sumie niemal wyłącznie na P gra u Marka Ronsona, poza tym zależnie od gigu. Do niedawna dość często był to Gibson Les Paul Bass, z warwickowym mostkiem.
Odpowiedz
japoński SVT blackface Smile mniam! rzadkie toto Big Grin
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
[Obrazek: 0147000306xl.jpg]

Fender Roger Waters Precision Bass
Tradycyjny J-BASS B-HOOD member no. 2
Broda B-hood #11

(03-11-2013, 11:07 PM)Brylant napisał(a): [Bisq_mode=on]
Ale wszystko jest chujowe...
[Bisq_mode=off]
Odpowiedz
było Wink
Odpowiedz
[Obrazek: 60147493.th.jpg]