Zdjęcia Sprzętu!
a to ok mrgreen
Odpowiedz
fiesta red to taki jak tu:
http://allegro.pl/bass-fender-road-worn-...52452.html
jakby tylko był prawdziwy a nie oszukiwany...
Odpowiedz
[Obrazek: clipboard02.jpg]

Paka pytałeś jak w porównaniu do jednej sztuki. Głośność wzrosła bezsensownie. Tak jak poprzednio master trzymałem na godź 11 (i to był maks - powyżej zwiększało się tylko wysycenie i w zasadzie zatykanie głośnoka), to teraz na 9-10 a wzrost decybeli słychać do końca kręcenia w prawo! Koszmar! No i do tego po ustawieniu jednej na drugą przebija się środek (teraz to jest decha), przez co jeszcze bardziej brakuje mi dołu. W przyszłości postawię obie na ziemi, pokombinuję.
Odpowiedz
ja trzymam swojego orendza na wysokosci twojego "gornego", heheWink

jak ci sie nie podobie, to moze odkupiechytry chociaz wydaje mi sie, ze bardziej przydalby mi sie obc 410.

kurde, fajnie to wyglada!
Odpowiedz
(01-07-2011, 10:56 PM)sledz napisał(a): [Obrazek: clipboard02.jpg]

Paka pytałeś jak w porównaniu do jednej sztuki. Głośność wzrosła bezsensownie. Tak jak poprzednio master trzymałem na godź 11 (i to był maks - powyżej zwiększało się tylko wysycenie i w zasadzie zatykanie głośnoka), to teraz na 9-10 a wzrost decybeli słychać do końca kręcenia w prawo! Koszmar! No i do tego po ustawieniu jednej na drugą przebija się środek (teraz to jest decha), przez co jeszcze bardziej brakuje mi dołu. W przyszłości postawię obie na ziemi, pokombinuję.
"kosmiczny" head Smile podoba mi sie!
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
[Obrazek: OTM.jpg]

o takim mówiłem tam gdzieś wcześniej. Japończyk. Cena z przesyłką do UK mniej więcej jak za nowego American Standard w tymże kraju, czyli chyba nie tak źle.
Odpowiedz
(01-08-2011, 01:54 AM)imperfect napisał(a): [Obrazek: OTM.jpg]

o takim mówiłem tam gdzieś wcześniej. Japończyk. Cena z przesyłką do UK mniej więcej jak za nowego American Standard w tymże kraju, czyli chyba nie tak źle.

Pewnie by Ci się kolor mojego basu spodobałBig Grin
[Obrazek: 10cqjrd.jpg]

(04-05-2011, 12:22 PM)Floyd napisał(a): Aj dąt lajk najs songs abałt flałers in jor her
Aj lajk somting lajk...you noł... fak de łorld mrgreen
Odpowiedz
A jaki to kolor Twego basu jest?
Odpowiedz
(01-07-2011, 11:25 PM)Bolem napisał(a):
(01-07-2011, 10:56 PM)sledz napisał(a): [Obrazek: clipboard02.jpg]

(...)
"kosmiczny" head Smile podoba mi sie!

Właśnie, co to za head? mrgreen
Odpowiedz
MG, wałkowane 200 razy. Kubuś pierdolnij lepiej foty waszego sprzętu.
Odpowiedz
Big Grin
trochę boje się pokazac moj insrument bas-purystom; i wcale nie mówię tu o ściąganiu spodni Wink

postaram sie pstryknąc jakies foty
Odpowiedz
(01-08-2011, 01:54 AM)imperfect napisał(a): http://i643.photobucket.com/albums/uu151...FC/OTM.jpg

to jest ten sam kolor, co na tym starym fenderze? troche ciemny wyszedl. ale tak, to tez jest moj faworyt - dokladnie taki jak pokazales, z blachami, tortoise shell i maching headstock<3 a na rowni stawiam tego, co wkleilem powyzje.

niesamowicie seksowne basychytry
Odpowiedz
Elo

Zrobiłem lepsze fotki Gibsona RD Standard. Chcę Wam go pokazać bo z informacji zdobytych w sieci wynika, że jest to bardzo rzadku egzemplarz Smile Gitara jest 1978, korpus i gryf to klon. Polecam zerknąć na fotki Smile

[Obrazek: 0dfeff5ed198127dmed.jpg]

[Obrazek: afb59bd962466c7emed.jpg]

[Obrazek: bf3a432367a832d3med.jpg]

[Obrazek: 304e651ccb67f668med.jpg]

[Obrazek: 0c5fe56c0d9f0c15med.jpg]

[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
kolo z nirvany na takim nie mykał?

FEnDER SRENDER!

Odpowiedz
Krist śmigał na Gibsonie RD Artist, o takim: