zamkniecie jedynego koncertowego lokalu w Szczecinie - prosba o POMOC
nie wiedzialam gdzie umiescic post, takze daje go na glowna, jezeli jest to zle miejsce to mowcie

jest sprawa, a konkretnie taka:
w Szczecinie jest jeden jedyny klub muzyczny w ktorym mozna grac koncerty, kto chce i kiedy chce - klub studencki Kontrasty. Zapewne paru z was juz mialo przyjemnosc tam grac, moze w wygladzie wnetrze nie jest niczym przewspanialym, ale ludzie ze Szczecina darza to miejsce wielkim sentymentem, bo to jedyny lokal interesujacy sie jakimkolwiek zyciem kulturalnym tego miasta. To jedyny lokal w Szczecinie w ktorym wlascicielowi zalezy na robieniu jak najwiekszej ilosci koncertow, srednio organizuje je co 3-4 dni nie czerpiac z bramek zadnych korzysci finansowych (bramka dla zespolow).
W samym budynku znajduja sie rowniez sale prob dla ok 15 kapel i studio nagraniowe.
Niestety zarowno miasto jak i studenci wynajmujacy miejsce Kontrastom ostro uwzieli sie na lokal i ma on zostac zamkniety...

robimy co mozemy, jak sie nie uda to chocia bedziemy wiedzieli ze probowalismy

w linku ponizej wszystko jest wytlumaczone konkretniej
jak macie chwilke to poswieccie ja prosze i pomozcie Szczecinskim muzykom. W sumie nie tylko Szczecinskim bo napewno niejeden z Was bedzie kiedys tam gral, o ile klub przetrwa ten ciezki okres

http://www.petycje.pl/petycja/5314/petyc...rasty.html

wielkie dzieki z gory
pzdr
Ala
(strasznie sie spieszylam piszac ten post, takze wybaczcie za skladnie itp...)
SPRZEDAM:
- kolumna SWR Goliath III - lata 80/90 I edycja - 1.700 zł
- elektryk Strato Concorde - 350 zł
Odpowiedz
Poszła petycja Wink

Emotka_2497
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Odpowiedz
Pełne poparcie! Podpis nr 845 Smile
Powodzenia Emotka_2755
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
mersi boku ewribadi ! :*
SPRZEDAM:
- kolumna SWR Goliath III - lata 80/90 I edycja - 1.700 zł
- elektryk Strato Concorde - 350 zł
Odpowiedz
Done Smile Podpis nr 850, życzę powodzenia w walce Smile
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz
851,powodzeniaSmile
Brotherhood of prokrastynac.#3.
[Obrazek: 883092.gif]

Odpowiedz
855, mam nadzieję że nie zamknąEmotka_2755
Odpowiedz
Poszło 857
Grałem tam kiedyś
Odpowiedz
poszło
Odpowiedz
Poszło! (866)
[Obrazek: 1yqvso.jpg]
G&L SB-1 85' => Maruszczyk Elwood 5a => Zoom B2.1u => Jean Paul Compressor => Ashdown Little Giant 350 => Ashdown MAG 410T
Trevor James Revolution II => Jupiter JAS-2069GL => Otto Link 6* => BG FRANCE Ligatura STANDARD

www.youtube.com/user/evolashu
Odpowiedz
Poszło! Mam nadzieję, że się uda!
Odpowiedz
Poszło, trzymam kciuki bo grałem tam dwa razy i mam nadzieję na kolejne

Odpowiedz
Poszło z całego serca!
Odpowiedz
Poszlo! Kontrasty musza zostac, miasto i studenci musza odejsc Wink
Odpowiedz
poszło.
Odpowiedz