04-21-2011, 10:09 PM
(04-19-2011, 10:33 PM)brzoza napisał(a): Omson przerobiłeś bebechy w reksie??
Jestem ciekaw jak wrażenia... Ja do swojego rexa włożyłem 40 DC i nie do końca wyszło fajniePo rozkręceniu gałek na maxa dźwięk jest przesterowany straszny syf:/ skręcę je do połowy przestaje pierdzieć. Gość, który wymieniał mi przystawki twierdzi, że jest to wina BTS:/ nie wiem czy tak jest bo się g... na tym znam
Przymierzam się do wrzucenia TonePumpa i jakiejś regulacji do włączania układu.
Panowie jakieś dobre rady??
Oddaj to do porządnego elektronika bo coś masz spierdolone... Ja mam 2x 40P5 (wybrałem po przesłuchaniu kilku konfiguracji - zresztą jest to gdzieś na forum do ściągnięcia i odpalenia w Reaperze) tylko, że nadal nie zamontowane.
Po prostu czekałem na przesyłke z USA a teraz czekam do maja aż serwis Mayonesa zacznie funkcjonować (chce im to wysłać do montażu jako, że będą mi robić konserwację Rexa).
(04-20-2011, 08:58 AM)Burning napisał(a): ja mam P/J i brakuje mi mięcha spod mostka nieco
EMG P jest genialny, ale J nie sprawdza sie tak blisko mostka przy tak małym korpusie w ntb - brzmi imho 'cienko'
Dołóż precla pod most - przecież widziałem na forum, że jarałeś się soundem Chrzanowskiego

(04-20-2011, 08:24 AM)Misio napisał(a): P5 w połączeniu z hambakiem jest fest wchuj, nie tylko w Specu.Misiek poleca.
Humbaki są dobre do bluesa