05-20-2011, 03:43 AM
(05-19-2011, 11:39 PM)bratekr napisał(a):Z samym GK się tak przebijałeś?(05-19-2011, 10:16 PM)Pecu napisał(a): Wiecie Wy co... Już kilka razy nachodziło mnie, by pchnąć moją kolumienkę spod znaku "green power", ale za każdym razem, gdy mam do czynienia z czymś innym to myślę sobie, że jestem debilem, iż coś takiego przyszło mi do głowy.
Ostatnio grałem na 2x SWR Goliath III i szczerze mówiąc, to moim skromnym zdaniem pojedyncza 1048H ma większe pierdolnięcie...
Nawet lodówa mniej mi pasuje...
Ot taka reflekcja nt. TE. Jeszcze w przyszłości dokupię drugą taką samą, by mieć 2x4x10 i będzie pełnia szczęścia. A jeśli kiedykolwiek znowu przyjdzie mi do głowy zmieniać kolumnę, to niech ktoś mnie jebnie zdrowo w czachę, by myśl tak głupią z rozczochranej wybić.
TE AH130 GP11 rozkręcony na 1/4 mocy (gain i master na dwunastą) był słyszalny w klubie przy łomoczącym porządnie garncarzu i dwóch głośnych gitarzystach. TE robiło i robi fantastyczne graty, ale co stary tranzystor, to stary tranzystor. Ostatnio ostrzę sobie zęby na kolumną TE 1048 albo podobną
. Miałbym zielony stack, uzupełniany przez zielonego Polish Love
.