10-05-2011, 10:50 PM
OMSON: zawsze jarałem się Timem Comem, Stevem DiGiorio, Nickiem Oliveri, Alexem Websterem oraz Justinem Chancellorem.
LTD serii F nie podeszły mi.. aczkolwiek mahoniowe ESP to może być inna bajka
Precla mam od kilku lat i miał iść na sprzedaż, ale okazało się, że to na tyle fajna sztuka, że jakiś czas zostanie... (a pewnie zostanie za zawsze, do grania bluesa przy kominku, gdy będę już dziadkiem).
Na Spectora GASowałem jeszcze w 2005 roku (co może potwierdzić Majek
) i ostatnio nagrałem na nim płytę (wcześniej zagrawszy trochę koncertów)
Teraz po prostu czas na kolejne z wioseł marzeń - padło na Jazz'a, bo Wal'a jak na razie nie dało rady upolować na znośną kasę
LTD serii F nie podeszły mi.. aczkolwiek mahoniowe ESP to może być inna bajka

Precla mam od kilku lat i miał iść na sprzedaż, ale okazało się, że to na tyle fajna sztuka, że jakiś czas zostanie... (a pewnie zostanie za zawsze, do grania bluesa przy kominku, gdy będę już dziadkiem).
Na Spectora GASowałem jeszcze w 2005 roku (co może potwierdzić Majek

Teraz po prostu czas na kolejne z wioseł marzeń - padło na Jazz'a, bo Wal'a jak na razie nie dało rady upolować na znośną kasę

Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.