11-04-2011, 06:01 PM
(11-04-2011, 05:41 PM)Mateusz napisał(a): no jak chcesz to porównywać z profesjonalnymi gitarami za ok. 2000zł to wiadomo. Mowie tu o gitarze, dla młodego basisty rozpoczynającego karierę, który za tyle ledwo kupi squiera affinity, wydającego sie jedynym slusznym wyborem, ktorego probki mam na nowych strunach gdzies na kompie i jest kupa w porownaniu z tym.
Mateusz gdzie ja próbuję to porównać do basu za 2000? Co Ty mi wciskasz? Ja mówię, że jolany bym nie wziął za darmo a Ty mnie przekonujesz, że dla kogoś może być fajna. To dla mnie żadem argument. Ja nie przekonuję nikogo, że ja mam rację - mówię tylko, że dla mnie taki instrument jest badziewny łącznie z brzmieniem i w tej materii moje zdanie nie uległo zmianie od czasu gdy na naszym rynku 90% instrumentów elektrycznych to były defile i właśnie jolany. Twoje nagranie tylko odświeżyło moje stare awersje i tyle...
I nie próbuję Cię przekonać, że to słaby bas - szanuję Twoje zdanie. Ja piszę jedynie co ja myślę o wyrobach z napisem jolana...