01-16-2012, 07:02 PM
(01-16-2012, 04:42 PM)OMSON napisał(a):(01-16-2012, 04:28 PM)Asmo napisał(a): Omson, AEAD, 130 były ciut luźne te co miałem. Znów zaczyna się kombinowanie ze strunami. Dopiero udało mi się u paki dorwać struny które są idealnie dobrane pod drop C, ale zachciało się obniżyć strój i zeszliśmy aż do A :x
Asmo, ale koniecznie musisz w dropie jechać, jak gitarule? U mnie obydwaj w drop A, a ja klasycznie do A i normalnie gramy przecież... Najniższy dźwiek jest wspólny a resztę można transponować w mig. Poza tym to konkretne aranże, a nie jamowanko - ustalcie sobie co i jak, i nie ma problemu z szukaniem
Muszę, bo niektóre motywy są po prostu nie do złapania przeze mnie, mam stosunkowo małe dłonie, jakby dodać jeszcze 2 progi odstępu, to namachałbym się, a efekt zerowy. No i wszystko jest rozpisane, dlatego wiem, że realnie nie jestem w stanie tego ogarnąć. Wiem, bo próbowałem jak jeszcze graliśmy w C, gitary drop, ja standard. Dopóki nasz solowy nie pojechał ze swoimi pojebanymi riffami jeszcze dało radę, później musiałem dać za wygraną

Warwick Corvette $$ -> SWR SM400