04-13-2012, 12:20 PM
(04-13-2012, 07:57 AM)SUVV napisał(a):(04-13-2012, 05:02 AM)obserwacja napisał(a): 100 Euro drożej kosztuje MB Fusion z 3 lampami.
http://www.ebay.de/itm/Gallien-Krueger-M...4cff6cf210
Kup z tą paczką, wszyscy się dowiemy jak to gada.
Ale kolega wyraźnie napisał, że "...do mojego mb 500..." więc po co mu polecasz inny head? Jak masz potrzebę sprawdzenia jak gada MB Fusion to polecam kupić w Thomannie i zwrócić w ciągu 30 dni
Tak serio, może forumiś Stanislav coś więcej powie o kolumnie której szukasz, bo ja miałem styczność tylko z serią RBH...
Dzięki za info i za sprostowanie, rzeczywiście napisałem do MB 500 z racji tego że już go mam, head jak dla mnie jest teraz w sam raz jeśli chodzi o brzmienie. Z przesiadki z ashdowna to kolosalna róznica. Fusion może i były trochę lepszy z racji tych 3 lamp na preampie ale po za tym to jedna seria wzmacniaczy. Dlatego się zastanawiałem jak zagadają paczki MBE, lżejsze od NEO, bez opcji bi-amp która mi i tańsze a na tych samych głośnikach podobno. No a jak jest opcja 30 dniowego zwrotu kasy alby wymiany na inną pakę w thommanie to może po prostu nie ma się czego bać tylko wypróbować