(12-14-2012, 10:01 PM)Bjarni napisał(a):(12-14-2012, 09:50 PM)bratekr napisał(a): Artykulacja da więcej .
Paluchy dadzą więcej niż zmiana pickupu
O tym wiem, chociaż przy mocnym ataku trochę mi przeszkadza brzmienie tej przystawki... Za dużo środka (nawet jak skręcam w SVT3).
A najlepszy premp to
Stojący na podłodze
(12-14-2012, 10:12 PM)Bjarni napisał(a): Talent to marny ułamek, najważniejsze są ćwiczenia i praca, praca, praca.
Dobra, starczy tego offtopu.
(12-14-2012, 09:46 PM)Frytas napisał(a): Heh, zastanawiałem się nad tą kostką ale w mojej sytuacji nie wiem czy ma sens jej kupno.
DI mam razem z OD w Fulltonie Chyba bardziej należałoby się zastanowić nad jakimś EQ.
Dobrze rozumuje?
Wiesz, to nie jest tylko DI/Drive. To jest cały preamp, takie wielozadaniowe pudełko, którym możesz wykręcić całkiem ciekawe i bardzo zróżnicowane brzmienia. Nie znam szczegółów technicznych, ale raczej nie zastąpi tego zestaw drive+dibox+eq, choć mogę się mylić. Rzadko używam tego jako przesteru, raczej bawię się, żeby uzyskać fajne cleany. Ogólnie jak masz go na oku to jak najbardziej polecam, ale warto by było jednak ograć, choć ja kupiłem w ciemno i jestem baaardzo zadowolony.
A nie chodzi o to że częstotliwości są lepiej dopasowane?