12-07-2013, 04:47 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2013, 05:09 AM przez bassbubek.)
Wiadomo Basstard, ze ma mu pasowac. Bylem ciekawy paru rzeczy ale forma dyskusji wymknela sie spod kontroli. Jestem nerwowy i dalem sie poniesc emocjom , moj blad. Mam nadzieje , ze moja choleryczna natura znajdzie u Was zrozumienie . Co do Papkina to musi sie on jeszcze duzo nauczyc aby mial zadowolenie ze swoich prac a lutnictwo nie wybacza bledow. Popatrz na jego ostatnie zdjecie. Nawiercil otwory na stroiki kilka milimetrow od krawedzi glowki i sie jeszcze tym chwali jako mistrzostwem. Same nakretki i podkladki od maszynek beda wystawaly poza kant o wytrzymalosci juz nic nie mowie. Jak to powinno wygladac mozesz zobaczyc chociazby na Twoim avatarze. Zeby to zrobic naprawde dobrze trzeba bas najpierw rozrysowac i przemyslec.Ale to juz sprawa Papkina. On tego problemu w ogole nie widzi.
Jeszcze jedna sprawa , Papkin ma swoisty sposob prowadzenia rozmow na forum , starajacy sie dotknac rozmowce personalnie "chyba jeszcze nie dorosłeś do takich robótek". Przykre.
Jeszcze jedna sprawa , Papkin ma swoisty sposob prowadzenia rozmow na forum , starajacy sie dotknac rozmowce personalnie "chyba jeszcze nie dorosłeś do takich robótek". Przykre.