08-24-2014, 04:10 PM
Ustawilismy brzmienie,ktore najbardziej mi odpowiadalo,majac taki instrument dluzej,bawiac sie brzmieniami pewnie bym poszukal wiecej środka i nagrywał w innych warunkach.Może mikrofon traci jakieś pasma,może salka,a na pewno kabel baaaardzo dużo zabrał,bo nie mogłem skorzystac z DieHardow,wejscie jack jest gleboko w Wal'u i trzeba miec wąski plug,a jedyny emergency kabel jaki był jest w ciul słaby.Ale to i tak nie umniejsza wielkości brzmienia w tej basówce.Zdecydowanie mnie przekonała.
A Jackowi chcę podziekowac za fajne spotkanie i okolicznosc ktora do zakupu tego basu by mi sie nie trafila.
PS Wal jest bardzo wygodny manualnie,ten potrzebuje tylko troche setupu zeby zyskac jeszcze fretbuzzu i wiecej naturalnego wykopu z drewna,ale to i tak najbardziej energetyczny bas na jakim gralem.
A Jackowi chcę podziekowac za fajne spotkanie i okolicznosc ktora do zakupu tego basu by mi sie nie trafila.
PS Wal jest bardzo wygodny manualnie,ten potrzebuje tylko troche setupu zeby zyskac jeszcze fretbuzzu i wiecej naturalnego wykopu z drewna,ale to i tak najbardziej energetyczny bas na jakim gralem.