01-10-2015, 12:20 AM
(01-09-2015, 11:16 PM)Alfik napisał(a):Jestem zagorzałym przeciwnikiem politycznej poprawności, ale dostrzegam różnice miedzy polityczna poprawnoscia a politycznym ekstremizmem. Analogicznie - widzę różnicę między rzeczowymi konkretnymi uwagami a zwykłą szyderą. Kurde, po prostu trochę smutno czytać tego typu teksty w dyskusji miedzy dorosłymi i zdolnymi facetami: jeden pracuje w studio z najlepszymi muzykami z kraju, drugi struga sobie basówki. A tu takie kwiatki. Pomijam Mateusza i jego teksty pt "wow, nie wiedziałem" do gościa, który prawdopodobnie mógłby być jego ojcem. Dobra, przestaję się pluć bo i tak gówno zmienię, szkoda by tylko było, gdyby papkin faktycznie odszedł z forum, to co prawda głupio tak sie obrażać, ale tacy ludzie są wg mnie wartością dodaną tego miejsca.(01-09-2015, 05:36 PM)zwinny napisał(a): Abstrahując od zasadności uwag kierowanych w stronę papkina, ton części z nich świadczy chyba o tym, że niektórzy już trochę w piórka obrośli. Z mojej strony szacun dla papkina za to, że w ogóle potrafi wystrugać cokolwiek wydającego mniej lub bardziej udane dźwięki.
Jeśli do mnie pijesz to chyba wiesz, że poprawność polityczna, nigdy nie była mocną stroną. Ponadto nie uważam, że powinna być. Cytując pewnego dziennikarza "Mówię jak jest" i w przeciwieństwie do Papkina moja tożsamość jest tutaj jawna.
Francuzi są za to poprawni politycznie i mają to co mają...
Kolega Papkin na naszym forum, też nie tryska specjalnie udawaną grecznością i przesadnym "bą tą", co mi się akurat bardzo podoba.
Ja twierdze, że montowanie pickupu bez żadnej możliwości jego regulacji jest idiotyzmem - Papkin twierdzi, że ma moje zdanie gdzieś. Ma do tego prawo. Rozmowa jest wtedy konkretna.
Dla mnie bomba
Szacunek za to, że umie wystrugać bas to akurat też do niego mam i to OGROMNY.
Ja nie potrafię i przyznaje, zazdroszczę mu tych umiejętności.
Nie zmienia to jednak faktu, że jeśli zamieszcza tu swoje projekty to może spotkać się z krytyką.
W temacie - korpus wg mnie fajnie wyglądałby tak, jak teraz, tzn pomarańczowy front i tył w naturalu. Niesymetryczne markery mi sie nie podobają, kojarzą mi sie z tanimi cortami
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle