08-30-2016, 06:29 PM
(08-28-2016, 06:41 PM)Zenek Spawacz napisał(a):(08-28-2016, 04:25 PM)3cina napisał(a): Jest piękny ! <3
(08-28-2016, 06:09 PM)paluch1986 napisał(a): Ładnie wygląda
Naprawde ? To z jednej strony fajnie , ze bas znajdujecie ok , ale z drugiej swiadczy o braku wyczucia formy z mojej strony bo mi sie ten bas nie za bardzo podobal a skonczylem , bo przeciez go nie wyrzuce. Lutnik powinien chyba miec wieksze rozeznanie rynku. Mi sie ten bas wydaje co najmniej dziwny... Pamietam , ze te basy , ktore mi sie podobaly forumowicze oceniali jako chore.
Z podobaniem się jest jak z dupą, każdy ma swoją. Lutnictwo jest kwestią artystyczną, bo się gra na tych gitarach, ale sam instrument też powinien pasować do imadżu, stylu, charakteru grającego. Temat rzeka, ja swoje kształty obmyślałem jakieś 2/3 lata, przez co nawet przerobiłem ten mój pierwszy instrument. Teraz robię drugi bass (w końcu), przemyślany i przygotowany. Mi się podobają moje basy, bo robię je pod dla siebie. Jeśli komuś przy okazji się spodobają, będzie miło. Może za kilka lat zacznę robić je nie tylko dla siebie.