Reaktywacja forum WD?
Yo Michałki!!!!

Miło wy moje mordy czochrane widzieć was tutaj! Powiedzta (napiszta) mi jedno: ZTCP Olszak w pamiętnym wątku (o zakończeniu WDF et ceatera et ceatera et ceatera) oznajmił, że dnia 01.05 nastąpi uruchomienie nowego forum (ok., nie napisał, którego roku). Czy coś ktoś o tym aby wie kolwiek coś albo czy źle pamiętam?

Pozdrawlaju

łukasz s.
Najlepsze zwierzątka domowe to rybki. Nie szczekają, nie drapią, błota nie naniosą, nie chrapią, a jakby co, to zagrycha pod ręką.
Odpowiedz
pierwszy raz na tym forum:

BYŁO!!! Big Grin

http://basscity.eu/thread-13.html
Odpowiedz
To oznacza że powraca normalność mrgreen
Odpowiedz
spoko, spoko, spoko ....

Zapytanie było nie głupie .... wszak zaprawdę powiadam Wam Tongue nowe forum basowe, pod egidą EXprezesa szybko nie powstanie, a jeśli już to za .... ho ho ho ......

Ja już bym adminów nakłaniał do przemianowania obecnego forum z "tymczasowego" na "forum basowe" po prostuSmile

Jak to mawiała moja Babcia "czekaj tatka latka" itp itd mrgreen
Odpowiedz
Mie się tu spodobało Smile
Jaja przednie odchodzą, smiesznie jest, swojsko i szata graficzna znajoma.
Ludzie sobie fiuty na skype pokazują, wrzucają fotki nagich babek i w ogóle komjunity forumowe sie rozwinęło Big Grin
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
(05-06-2010, 08:07 PM)adazz napisał(a): spoko, spoko, spoko ....

Zapytanie było nie głupie .... wszak zaprawdę powiadam Wam Tongue nowe forum basowe, pod egidą EXprezesa szybko nie powstanie, a jeśli już to za .... ho ho ho ......

Ja już bym adminów nakłaniał do przemianowania obecnego forum z "tymczasowego" na "forum basowe" po prostuSmile

Jak to mawiała moja Babcia "czekaj tatka latka" itp itd mrgreen

To tyle wie administracja. Wink
Adasiu, będziesz na koncercie Jacka 20?
Odpowiedz
(05-06-2010, 08:17 PM)Hannibal napisał(a): Adasiu, będziesz na koncercie Jacka 20?

będę, będę, będę, a nawet coś nie coś sprofanuję dźwiękowo mrgreen nuty już mam Tongue
Odpowiedz
(05-06-2010, 08:02 PM)Andrzejoff napisał(a): pierwszy raz na tym forum:

BYŁO!!! Big Grin

http://basscity.eu/thread-13.html

Kuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrwaaaaaaaaaaaaaaaaa, pierwszy post na nowym forum i od razu pierwsze BYŁO. Chuj. Reputacja poszedła się jebać.

OTOH tradycja: zero postu wprost odpowiadającego na pytanie.
Najlepsze zwierzątka domowe to rybki. Nie szczekają, nie drapią, błota nie naniosą, nie chrapią, a jakby co, to zagrycha pod ręką.
Odpowiedz
(05-06-2010, 08:25 PM)sokolasty napisał(a): OTOH tradycja: zero postu wprost odpowiadającego na pytanie.

mylisz się! odpowiedziałem Ci wprost że uruchomienie nowego forum NIE nastąpi Smile a jeśli już to ... (tu wpisz sobie sam, wymyśloną, jakąkolwiek datę zawsze będącą datą przyszłą)
Odpowiedz
(05-06-2010, 07:52 PM)sokolasty napisał(a): Yo Michałki!!!!

Miło wy moje mordy czochrane widzieć was tutaj! Powiedzta (napiszta) mi jedno: ZTCP Olszak w pamiętnym wątku (o zakończeniu WDF et ceatera et ceatera et ceatera) oznajmił, że dnia 01.05 nastąpi uruchomienie nowego forum (ok., nie napisał, którego roku). Czy coś ktoś o tym aby wie kolwiek coś albo czy źle pamiętam?

Pozdrawlaju

łukasz s.

To jest info ze strony piliszewski.pl
Pojawiło się, zaraz po opublikowaniu na WD informacji o zamknięciu.

Cytat:KONIEC FORUM WOOBIE DOOBIE

Czas niestety zamknąć drugie w Europie Forum Basistów. Stanie sie to 01.04.2010
Wojtek Olszak (jeszcze na forum) wyjaśnia co i jak. Forum basowe powróci przy www.pilichowski.pl w zmienionej formie jeszcze w maju.

Pi
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Odpowiedz
(05-06-2010, 08:31 PM)Buger napisał(a): To jest info ze strony piliszewski.pl

Cooooooooooooo?.....
Odpowiedz
(05-06-2010, 08:30 PM)adazz napisał(a):
(05-06-2010, 08:25 PM)sokolasty napisał(a): OTOH tradycja: zero postu wprost odpowiadającego na pytanie.

mylisz się! odpowiedziałem Ci wprost że uruchomienie nowego forum NIE nastąpi Smile a jeśli już to ... (tu wpisz sobie sam, wymyśloną, jakąkolwiek datę zawsze będącą datą przyszłą)

Nie było wewprost.

Dobra, niech Ci byndzie, angielska wóda mnie zmogła. Nawet ciężkow wklaisze trfić.

Forumisiowi Bugerowi serdeczne dzięki również.
(05-06-2010, 08:33 PM)asmo napisał(a):
(05-06-2010, 08:31 PM)Buger napisał(a): To jest info ze strony piliszewski.pl

Cooooooooooooo?.....

Kolega się nalewa z pewnej organizatorki jednej z edycji ZTCP BNB.
Odpowiedz
ale sracie ogniem
Wykonuje kolumny na zamowienie. Kontaktowac sie na PW.

Gear: MM Cutlass, rig is under production.

Sprzedam:
Aguilar OBP-2
Ashdown Perfect Ten
Harman Kardon PM635i
Odpowiedz
Pany...

ja się skromnie wypowiem...
uważam, że twór, który powstał dzięki inicjatywie Paki zaczyna przeobrażać się w coś sensownego, z jajem i chyba rezygnacja z niego na rzecz przeniesienia do Pilicha mija się z celem. Nie mam nic przeciwko powstaniu forum u P. Wojtka P. jednak jestem za tym, aby te nasze raczkujące dziedzictwo dalej dorastało i się rozwijało.
Należałoby znaleźć stabilny serwer, zmienić nazwę (co by google pokazywało z sensem) i tworzyć coś zupełnie nowego, bez patronów...coś tylko naszego o co sami byśmy dbali...

to pisałem ja, Suvv Wink
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
Ja nawet mogę dwie dychy cegiełki przelać żeby to tutaj forum ładnie się rozwinęło i nikt nam odgórnych reguł nie będzie dawał na Pilichowym wikcie Wink

Działajmy sami dalej,a ci ludzie którzy będą zainteresowani sami do nas przyjdą i będą chcieli dołączyć w nasze szranki.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości