Liczba postów: 182
Liczba wątków: 17
Reputacja:
1
Yo Michałki!!!!
Miło wy moje mordy czochrane widzieć was tutaj! Powiedzta (napiszta) mi jedno: ZTCP Olszak w pamiętnym wątku (o zakończeniu WDF et ceatera et ceatera et ceatera) oznajmił, że dnia 01.05 nastąpi uruchomienie nowego forum (ok., nie napisał, którego roku). Czy coś ktoś o tym aby wie kolwiek coś albo czy źle pamiętam?
Pozdrawlaju
łukasz s.
Najlepsze zwierzątka domowe to rybki. Nie szczekają, nie drapią, błota nie naniosą, nie chrapią, a jakby co, to zagrycha pod ręką.
Liczba postów: 2206
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
pierwszy raz na tym forum:
BYŁO!!!
http://basscity.eu/thread-13.html
Liczba postów: 1219
Liczba wątków: 11
Reputacja:
1
To oznacza że powraca normalność
Liczba postów: 191
Liczba wątków: 16
Reputacja:
0
spoko, spoko, spoko ....
Zapytanie było nie głupie .... wszak zaprawdę powiadam Wam nowe forum basowe, pod egidą EXprezesa szybko nie powstanie, a jeśli już to za .... ho ho ho ......
Ja już bym adminów nakłaniał do przemianowania obecnego forum z "tymczasowego" na "forum basowe" po prostu
Jak to mawiała moja Babcia "czekaj tatka latka" itp itd
Liczba postów: 5718
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Mie się tu spodobało
Jaja przednie odchodzą, smiesznie jest, swojsko i szata graficzna znajoma.
Ludzie sobie fiuty na skype pokazują, wrzucają fotki nagich babek i w ogóle komjunity forumowe sie rozwinęło
Liczba postów: 5666
Liczba wątków: 18
Reputacja:
2
Reputacja:
0
(05-06-2010, 08:17 PM)Hannibal napisał(a): Adasiu, będziesz na koncercie Jacka 20?
będę, będę, będę, a nawet coś nie coś sprofanuję dźwiękowo nuty już mam
Reputacja:
1
(05-06-2010, 08:02 PM)Andrzejoff napisał(a): pierwszy raz na tym forum:
BYŁO!!!
http://basscity.eu/thread-13.html
Kuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrwaaaaaaaaaaaaaaaaa, pierwszy post na nowym forum i od razu pierwsze BYŁO. Chuj. Reputacja poszedła się jebać.
OTOH tradycja: zero postu wprost odpowiadającego na pytanie.
Najlepsze zwierzątka domowe to rybki. Nie szczekają, nie drapią, błota nie naniosą, nie chrapią, a jakby co, to zagrycha pod ręką.
Reputacja:
0
(05-06-2010, 08:25 PM)sokolasty napisał(a): OTOH tradycja: zero postu wprost odpowiadającego na pytanie.
mylisz się! odpowiedziałem Ci wprost że uruchomienie nowego forum NIE nastąpi a jeśli już to ... (tu wpisz sobie sam, wymyśloną, jakąkolwiek datę zawsze będącą datą przyszłą)
Liczba postów: 8204
Liczba wątków: 24
Reputacja:
2
(05-06-2010, 07:52 PM)sokolasty napisał(a): Yo Michałki!!!!
Miło wy moje mordy czochrane widzieć was tutaj! Powiedzta (napiszta) mi jedno: ZTCP Olszak w pamiętnym wątku (o zakończeniu WDF et ceatera et ceatera et ceatera) oznajmił, że dnia 01.05 nastąpi uruchomienie nowego forum (ok., nie napisał, którego roku). Czy coś ktoś o tym aby wie kolwiek coś albo czy źle pamiętam?
Pozdrawlaju
łukasz s.
To jest info ze strony piliszewski.pl
Pojawiło się, zaraz po opublikowaniu na WD informacji o zamknięciu.
Cytat:KONIEC FORUM WOOBIE DOOBIE
Czas niestety zamknąć drugie w Europie Forum Basistów. Stanie sie to 01.04.2010
Wojtek Olszak (jeszcze na forum) wyjaśnia co i jak. Forum basowe powróci przy www.pilichowski.pl w zmienionej formie jeszcze w maju.
Pi
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Liczba postów: 1448
Reputacja:
3
(05-06-2010, 08:31 PM)Buger napisał(a): To jest info ze strony piliszewski.pl
Cooooooooooooo?.....
Reputacja:
1
05-06-2010, 08:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-06-2010, 08:38 PM przez sokolasty.)
(05-06-2010, 08:30 PM)adazz napisał(a): (05-06-2010, 08:25 PM)sokolasty napisał(a): OTOH tradycja: zero postu wprost odpowiadającego na pytanie.
mylisz się! odpowiedziałem Ci wprost że uruchomienie nowego forum NIE nastąpi a jeśli już to ... (tu wpisz sobie sam, wymyśloną, jakąkolwiek datę zawsze będącą datą przyszłą)
Nie było wewprost.
Dobra, niech Ci byndzie, angielska wóda mnie zmogła. Nawet ciężkow wklaisze trfić.
Forumisiowi Bugerowi serdeczne dzięki również.
(05-06-2010, 08:33 PM)asmo napisał(a): (05-06-2010, 08:31 PM)Buger napisał(a): To jest info ze strony piliszewski.pl
Cooooooooooooo?.....
Kolega się nalewa z pewnej organizatorki jednej z edycji ZTCP BNB.
Liczba postów: 231
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
ale sracie ogniem
Wykonuje kolumny na zamowienie. Kontaktowac sie na PW.
Gear: MM Cutlass, rig is under production.
Sprzedam:
Aguilar OBP-2
Ashdown Perfect Ten
Harman Kardon PM635i
Liczba postów: 1262
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
Pany...
ja się skromnie wypowiem...
uważam, że twór, który powstał dzięki inicjatywie Paki zaczyna przeobrażać się w coś sensownego, z jajem i chyba rezygnacja z niego na rzecz przeniesienia do Pilicha mija się z celem. Nie mam nic przeciwko powstaniu forum u P. Wojtka P. jednak jestem za tym, aby te nasze raczkujące dziedzictwo dalej dorastało i się rozwijało.
Należałoby znaleźć stabilny serwer, zmienić nazwę (co by google pokazywało z sensem) i tworzyć coś zupełnie nowego, bez patronów...coś tylko naszego o co sami byśmy dbali...
to pisałem ja, Suvv
...mO_Om...
Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Liczba postów: 1936
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Ja nawet mogę dwie dychy cegiełki przelać żeby to tutaj forum ładnie się rozwinęło i nikt nam odgórnych reguł nie będzie dawał na Pilichowym wikcie
Działajmy sami dalej,a ci ludzie którzy będą zainteresowani sami do nas przyjdą i będą chcieli dołączyć w nasze szranki.
|