Zdanie będę miał, jak wezmę do łapy.
Może za jakiś czas będzie okazja, ale sądząc po tym co Fender pokazał serią Classic Vibe i Vintage Modified Squiera, te basy będą naprawdę fajne.
Liczba postów: 11867
Liczba wątków: 17
Reputacja:
1
Squier Vibe Jazz Bass myślę, że bije serię modern. Na prawdę świetne wiosło. Może Maczos by się wypowiedział na temat serii modern, bo widzę, że ma je na sklepie.
Liczba postów: 2619
Liczba wątków: 10
Reputacja:
1
Za nieco ponad dwa klocki można kupić dobry, używany bas. Te mnożące się tanie Fendery/drogie Squiery moim zdaniem są po to, żeby każdy mógł wsadzić se palec w dupę patrząc na logo Fender, które właśnie kupił w sklepie.
Liczba postów: 8790
Liczba wątków: 26
Reputacja:
46
Grałem na dwóch takich - jak dla mnie słabe, z niedoróbkami lutniczymi.
Liczba postów: 8790
Liczba wątków: 26
Reputacja:
46
04-06-2012, 06:00 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2012, 06:03 PM przez groza.)
Jeden miał problemy jakieś z gryfem, brzęczał jak cholera pomimo wysokawej akcji, poza tym wyglądał jak dla mnie tak se. Drugi miał gryf bez potrzeby wymieniania, ale oba brzmiały tak samo - jak dla mnie nijakie, burczące cosie. Oba białe.
Grałem wtedy też na roadwornie który grał i wyglądał 300 razy lepiej, że o am. standard z 2012 nie wspomnę.
Jak to ma kosztować okolice 2k to dla mnie mega lipa - jest w tym przedziale cenowym dużo na prawdę fajniejszych gitar.
Liczba postów: 6633
Liczba wątków: 117
Reputacja:
22
np g&l za niewiele wiecej. fakt - pewnie progi trzeba poprawic i wymienic siodelko itp. ale jak dla mnie za 2 z hakiem nie ma nic lepszego, a przynajmniej nie mialem okazji grac.
Liczba postów: 24876
Liczba wątków: 29
Reputacja:
10
za 2 z hakiem można mieć używanego japońca
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam:
BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Liczba postów: 906
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
(04-06-2012, 07:29 PM)Burning napisał(a): za 2 z hakiem można mieć używanego japońca
A tam.... obydwa żółtki
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112