Chwalę się - czyli oficjalny teledysk :)
Pierwszy oficjalny teledysk - zapowiedź nowego albumu Smile

http://www.youtube.com/watch?v=0gEnwjtGDbc

-----------------------------------------------------
http://www.animations.com.pl
http://www.facebook.com/animationsofficial
Odpowiedz
Bardzo mi sie podoba, super!!

Odpowiedz
bardzo zacne, pełna profeska. ciągle zbyt mało mamy takiej muzyki na rodzimym rynku. ale jeśli mogę się do czegoś przyczepić - całkowicie nie podoba mi się wokal. Tongue
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Nie wiem czemu jak zobaczyłem i usłyszałem pana wokalistę zaraz mi się skojarzenie z Rush włączyło.
Mega fajna muza i teledysk. Podaba mi się!
Odpowiedz
No Rush'a jeszcze nie było Smile
Odpowiedz
(02-14-2011, 09:32 AM)zwinny napisał(a): bardzo zacne, pełna profeska. ciągle zbyt mało mamy takiej muzyki na rodzimym rynku. ale jeśli mogę się do czegoś przyczepić - całkowicie nie podoba mi się wokal. Tongue

Generalnie i całkowicie się zgadzam Emotka_2755
Fender Jazz Bass MIJ 75RS | Fender PB-555 Boxer MIJ -> Line 6 Relay G50 -> PolyTune -> Aphex Punch Factory -> Aguilar Agro -> Dunlop 105Q -> EBS HD350 -> EBS ProLine 410

Odpowiedz
Wszystko fajnie ładnie, ale wokal mi całkowicie nie pasuje.
Odpowiedz
Bas słychać (bardzo ładny Mayo tak na marginesie), muza nie moja bajka, ale wykonanie bardzo dobre, wokalistka ma za małe cycki.

EDYTA: Mimo za małych cycków wokalistka fajowo wg mnie śpiewa i barwa też ok.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Muzyka zupełnie nie moja, ale zajebista. Tylko ten teledysk trochę bez życia, jak na taką muzykę. Nie mniej - gratuluję Emotka_2497
EDIT - solówka gitarzysty przezacna!
Odpowiedz
Animations (Mhz,Labirynth) juz kawal czasu daja rade. A gitarzysta? Chlopak po szkole muzycznej wzorujacy sie na Petruccim, cwiczacy jak widac sporo. Czego chciec wiecej?
Gratulacje!
Odpowiedz
Pełna profeska!! ALE.. uważam, że wokalista nie powinien śpiewać po angielsku, wokal super, ale słychać taki "sztuczny" angielski.
Luxor Jazz Bass / Markbass CMD 121P / Noisybox 1x12
Odpowiedz
Super! Podoba mi się Smile
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Muza nie moja kompletnie, do tego niezbyt świetny akcent. Ale zrealizowane profesjonalnie i teledysk też cacy - gratulacje! I ładne mayo!
Odpowiedz
(02-14-2011, 11:49 AM)yarzenioova napisał(a): A gitarzysta? Chlopak po szkole muzycznej wzorujacy sie na Petruccim, cwiczacy jak widac sporo. Czego chciec wiecej?
Gratulacje!

Kogoś kto nie wzoruje się na Petruccim mrgreen I wokalisty, który potrafi śpiewać i artykułować a nie takiego, który śpiewa wysoko. No i ogólnie własnego charakteru. Dobrze, że wątek założony skromnie, bo gdyby mi po oczach świeciło jakieś "prog" to wylałbym całą żółć na rzesze zespołów tego typuWink
Zagrane ok, teledysk ok (nie licząc wokalisty, który trochę wygląda jakby go ktoś wybudził z hibernacji pierwszy raz od lat 80 do tego problemy z dykcją i śpiewaniem czysto) ale gracie we 4 a gitara i stopa przykryły bas i klawisze niemal zupełnie. Słychać burczenie w dole ale samego basu nie bardzo. Do tego wszystko tak na jedno kopyto ale może to wrażenie pozostawia głośny, skompresowany miks. Doskonały przykład na to, że wyłączenie przesteru gitary nie gwarantuje zmiany dynamiki w utworzeWink Zrozumiałbym jeszcze, gdyby to był miks tylko na cele promocyjne a na płycie znajdzie się coś znacznie bardziej przestrzennego.
Takież moje zdanie jestWink
Odpowiedz
na czym nagrywałeś ten BASS bo zamiataBig Grin
co to za bass konkretnie????

wokalista i muza do dream thaeter podobna bardzo fajnie garatuluje..

(02-14-2011, 12:19 PM)cuniek napisał(a): Pełna profeska!! ALE.. uważam, że wokalista nie powinien śpiewać po angielsku, wokal super, ale słychać taki "sztuczny" angielski.

Nic osobistego ale nie mogę zdzierżyć jak ktoś się czepia "akcentu" szczególnie, że większość Polaków wie lepiej jak się mówi (śpiewa) po angielsku od osób z krajów anglojęzycznych ...

Niedawno wszyscy w Polsce nabijali się z angielskiego Pudziana tym czasem niejaki A.Schwarzenegger z bardzo podobną wymową zrobił karierę ...

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości