zamiana gitar
Panowie i Panie Smile wpadłem na taki oto pomysł: mamy różne basidła (od chińskich paździerzy po ultra high liga), nagrywamy próbki (podobają się lub nie). A może byśmy się powymieniali gitarami w celach poznawczo –edukacyjnych. Można ustalić następujące zasady:
- czas wymiany powiedzmy ok. 2 tygodnie, później zwrot (chyba że strony nie będą chciały się odmienić Smile )
- przesyłka gitar tylko w twardym case (względy bezpieczeństwa) – kurier około 30 zł, tudzież wymiana osobista.
Taka luźna propozycja. Niektórzy wyznają zasadę, że kobiety i gitary się nie pożycza (ze wskazaniem na gitarę).
Od siebie oferuję na czasową zamianę:
Ligman Bitch Red 35” cztery struny strojone drop C
Fender Pb 62 34” cztery struny strojone drop C
Squier VM 5 strojone drop C
Pomysł może głupi, tak więc krytykę biorę na klatę i pyszczył nie będę Emotka_2755
Na pewno nie było czegoś takiego.

www.facebook.com/aterrapl
www.aterra.pl
Odpowiedz
Pomysł nie jest zły, oczywiście nie każdy na to pójdzie - ja np. nie mam zamiaru powierzać swego sprzętu kurierom, ale krótkie, lokalne zamiany są jak najbardziej możliwe.
Odpowiedz
Czy dobrze pamiętam, że kiedyś był na forum przekazywany jakiś efekt, który w pewnym momencie zaginął? Duża odpowiedzialność i wzajemne zaufania Smile
Squier VM '70s JB 5 | Fender JB '78 | Buzz Hornet

Odpowiedz
Ja też chętnie wymienię się z jakimiś zaufanymi lewusami.
Mayones Jabba V Classic, Flame CS4, Harley Benton JB75, Langowski Fretless -> TC Electornic BG250 115

www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl -  zespół na Twoje wesele Wink

Odpowiedz
stare dobre powiedzenie mówi "dziewczyn i gitar nie pożyczaj"
* chyba ,że Pendo robi ci sound check
Edit: **lub Bastard bloga pisze Big Grin

Sadowsky MV5 /Sandberg California J6 HCAM /Stradi upright/ GMR5 F-less//Ampeg SVT-2 Pro + PTC Lil'B410 /SWR Goliath4/ TC RH750+3xRS112//

AnEmJa
Maja Lumasepio

Odpowiedz
Radolinho:

http://bass-driver.blogspot.com/search/label/basowisko

Myślisz, że wszystkie te basy są/były moje? Wink A i wczoraj nagrałem 1 numer na nie swoim basie (acz właściciel, zresztą kolega z zespołu, na co dzień gitarzysta, był obecny) oraz pożyczonej głowie (moja jest zepsuta - bez pożyczenia po prostu nic bym nie nagrał i chuj, a płyta właśnie przez tego typu problemy techniczne czeka już od paru miesięcy). Sam też raz czy drugi pożyczyłem zaufanej osobie bas do studia.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości