10-29-2015, 05:25 PM
Postanowiłem w tym sezonie odsprzedać część mojej produkcji piekielnie ostrych sosów na bazie papryki habanero (znawcy wiedzą o co chodzi):
-Habanero 57: 14,99 zł (habanero 57%, woda, ocet spirytusowy, sól, cukier)
-Habanero 66: 19,99 zł (habanero 66%, woda ocet jabłkowy, sól, cukier)
-Habanero 80: 29,99 zł (habanero 80%, ocet jabłkowy, cukier trzcinowy, sól - sos fermentowany dojrzewający minimum 6 tygodni)
-Habanero 80 special: 34,99 zł (habanero 80%, ocet jabłkowy, miód, sól - sos fermentowany dojrzewający minimum 6 tygodni)
1 szt = 100ml, popularne Tabasco ma 60ml i nawet najostrzejsza wersja "Tabasco Habanero" nie ma startu do mojej :-)
-Habanero 57: 14,99 zł (habanero 57%, woda, ocet spirytusowy, sól, cukier)
-Habanero 66: 19,99 zł (habanero 66%, woda ocet jabłkowy, sól, cukier)
-Habanero 80: 29,99 zł (habanero 80%, ocet jabłkowy, cukier trzcinowy, sól - sos fermentowany dojrzewający minimum 6 tygodni)
-Habanero 80 special: 34,99 zł (habanero 80%, ocet jabłkowy, miód, sól - sos fermentowany dojrzewający minimum 6 tygodni)
1 szt = 100ml, popularne Tabasco ma 60ml i nawet najostrzejsza wersja "Tabasco Habanero" nie ma startu do mojej :-)
Ibanez Roadstar II --> Ampeg SVT-III / SVT-200T --> Ampeg SVT-410HE
/pozostało nauczyć się na tym grać/
/pozostało nauczyć się na tym grać/