Zdjęcia Sprzętu!
coś na moje oko mocno w stronę Fodery idą... Smile
Fender Highway One P Bass Custom - G&L Tribute L2500 - Ibanez SR 305DX - Ampeg SVT 2 Pro - Ashdown Little Giant 1000 - Ashdown MAG 414T - ART PS 4x4 PRO - MXR M80 - EBS MultiComp - EHX Steel Leather - Planet Waves CT 04 - Klotz FunkMaster

Ampeg B-HOOD # 23
P-BASS FANCLUB # 46

http://www.zbigniewforysband.pl/

Odpowiedz
Majonez Żygowiniusz
Odpowiedz
A mnie się podoba!!! wszystkie mayo mi się podobająBig Grin
mayo Patriot+(laboga,korg dtr-2000,dbx 160A)+SWR Mo'BASS+GOLIATH III
Odpowiedz
Ale uchwyt jak od sześciopaku, to mogli sobie darować. :F
Odpowiedz
Obstawiam, że podobne wiosło troszkę wyższej klasy i jakości Nexus wyrzeźbi za 3/4 ceny tego mayo... Confused
...mO_Om...

Cytat:"...I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,
A potem zapytał o zarobki nasze - usiadł i zapłakał..."
Odpowiedz
Rainbow 
(01-11-2012, 09:35 PM)SUVV napisał(a): Obstawiam, że podobne wiosło troszkę wyższej klasy i jakości Nexus wyrzeźbi za 3/4 ceny tego mayo... Confused

No nie wiem... po tych paru "akcjach" bym się bał iść obecnie do Nexusa Wink
OMG
Odpowiedz
mi sie nie podoba w o gole, ale ja sie nie licze bo mi sie tylko staruchy podobaja;d
Odpowiedz
Jakich akcjach?

[Obrazek: 400425_196226913806014_123306387764734_3...4116_n.jpg]
Sygnatura Jeffa Amenta z Pearl Jam. Nice Wink
Odpowiedz
Mayones Caledonius Primerus Biguus Fiutus 6 Custom.
Village Show 2012
Odpowiedz
(01-11-2012, 09:41 PM)Mateusz napisał(a): mi sie nie podoba w o gole, ale ja sie nie licze bo mi sie tylko staruchy podobaja;d

Mam nadzieję, że to zdanie odnosi się tylko do instrumentów? mrbrylant
...mO_Om...

Odpowiedz
(01-11-2012, 09:35 PM)SUVV napisał(a): Obstawiam, że podobne wiosło troszkę wyższej klasy i jakości Nexus wyrzeźbi za 3/4 ceny tego mayo... Confused

Na ilu nexusach i mayo grał kolega?
Odpowiedz
Te...ninija, co się czepiasz? Wink

Na nexusach - ostatnio u P. Jacka mogłem troszkę zapoznać się z 3 egzemplarzami, wcześniej nie pamiętam. Co do mayo - myślę, że z 6 modeli (od be przez żaby do sloganów). Nie były to moje wiosła (z wymienionych tylko mayo) więc mogę mieć odrobinę subiektywnej (z mojej perspektywy) racji, której nie powinniście odrzucać.

Dobra, co by wilk był syty i owca cała: zmieniam "Nexus" na "Langowski, Kania, Leuto..."

p.S coś dziś nagonka na Suvva jest HuhCool
...mO_Om...

Odpowiedz
Podpowiem - nexusów w łapie miałem z 15, może 20. Mayo - kilka mniej.

Na gitach obu firm grałem próby, koncerty też (nexusy pożyczone). Co więcej, znam właścicieli obu firm, w obu robiłem rzeczy serwisowe. Widziałem jak wygląda proces tworzenia gitar w obu z nich, jakie mają zaplecze, materiały. Finalnie - wiem jak obie firmy radzą sobie z klientami i ew. problemami.

I - nie mam zielonego pojęcia skąd założenia, że Nexus z pewnością zrobi gitę lepszą i tańszą. Coś przegapiłem najwidoczniej - jeśli jesteś tak o tym przekonany, to napisz proszę o co konkretnie chodzi.
Odpowiedz
(01-11-2012, 09:43 PM)barabas napisał(a): [Obrazek: 400425_196226913806014_123306387764734_3...4116_n.jpg]
Sygnatura Jeffa Amenta z Pearl Jam. Nice Wink

Siedzę przed monitorem i się cieszę. Zajebiste slinaslinaslina
Tradycyjny J-BASS B-HOOD member no. 2
Broda B-hood #11

(03-11-2013, 11:07 PM)Brylant napisał(a): [Bisq_mode=on]
Ale wszystko jest chujowe...
[Bisq_mode=off]
Odpowiedz
Rainbow 
Ładne, ale ta główka trochę słaba...
OMG
Odpowiedz