Bassturbation Studio 7 2012
No to lipa...
Lubelaki - jakieś pomysły/wolne miejsca? chytry
Odpowiedz
http://www.polskibus.com/

Ja się chyba tym wybiorę, znajomi polecali.
[Obrazek: 10cqjrd.jpg]

(04-05-2011, 12:22 PM)Floyd napisał(a): Aj dąt lajk najs songs abałt flałers in jor her
Aj lajk somting lajk...you noł... fak de łorld mrgreen
Odpowiedz
nie przyjadę. medeski w czwartek w palladium wygrał.
Odpowiedz
Ja też raczej nie dam rady. Brat tydzień później bierze ślub, a ja jestem świadkiem. Będę pewnie miał coś do załatwienia Wink
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Ja za to potwierdzam swoją obecność Smile
Odpowiedz
(04-13-2012, 09:50 PM)herp napisał(a): nie przyjadę. medeski w czwartek w palladium wygrał.

A co nas to obchodzi?! Nie tak się umawialiśmy, pedale mrgreen
Odpowiedz
Ja prawdopodobnie się nie pojawię, a jak już, to tylko na chwilę.
Tradycyjny J-BASS B-HOOD member no. 2
Broda B-hood #11

(03-11-2013, 11:07 PM)Brylant napisał(a): [Bisq_mode=on]
Ale wszystko jest chujowe...
[Bisq_mode=off]
Odpowiedz
A jednak mam sobotę wolną, więc będę 21. Informuję po raz kolejny, że będę jechał Siekierkowską, od strony Rembertowa, więc jakby coś to mogę kogoś ze sobą wziąć. Brać łeb TE?
Odpowiedz
Jeśli chcesz się przekonać, że TE wali gumą i ma brzydką górę w dolnym środku, po czym będziesz chciał (a wręcz musiał) go sprzedać, to bierz Tongue
Odpowiedz
To wezmę mrgreen
Odpowiedz
a można poprosić o zebranie wszystkich szczegółów w jednym miejscu (np pierwszym poście) bo wydaje mi się, że mogę móc się pojawić... jeśli mnie chcecie takiego brzydkiego Wink

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz
kuźwa, mam najbliżej a nie wiem czy będę Sad
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
nie rob se kurwa jaj
Odpowiedz
panowie, glownie o organizatora mi chodzi - czy to nie problem jakbym przyjechal z kobita ? moglaby trzaskac zdjecia.. generalnie pojawilibysmy sie tylko pierwszego dnia bo przejazdem bedziemy... co wy na to?
Odpowiedz
daj foty to pomyslimy:d
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości