[Chwale się ] Custom shop ze starymi wiosłami - Gotowe:)
East to West Guitars / From East to West Guitars.

I tak mi się niedobrze robi od tych zagranicznych nazw... :oburzony:
Odpowiedz
Też myślę że najlepiej będzie "FHU Mateusz Piotrowski" Smile
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112

Odpowiedz
(01-04-2013, 02:13 PM)crazy napisał(a): Też myślę że najlepiej będzie "FHU Mateusz Piotrowski" Smile

Jak szewc jakiś... mrgreen Za to po polsku Wink Emotka_2755
Odpowiedz
BADASS jest fajne ale nie jako skrót;p
Odpowiedz
Weź sobie coś prostego i niepretensjonalnego. Szczegut wymyślił jak dla mnie najfajniejsze "Bass Butik"
Odpowiedz
(01-04-2013, 02:38 PM)Mateusz napisał(a): BADASS jest fajne ale nie jako skrót;p

A wiedziałem, że się spodoba Big Grin
Odpowiedz
BassOutLet

Za Wikipedia:
Cytat:Outlet (z ang.) – sklep fabryczny (często, choć niekoniecznie, znajdujący się przy fabryce), sprzedający towar wyłącznie jednego producenta.

Słowo Outlet jest także błędnie używane jako określenie nieużywanego towaru pochodzącego z końcówek serii, nadwyżek produkcyjnych, licytacji, zwrotów konsumenckich, pozostałości niesprzedanych przez sklepy pierwotnego przeznaczenia danej marki. Są to kolekcje z ubiegłych sezonów, a także aktualne, zarówno w I jak i II gatunku, występujące często w niepełnych rozmiarach, lub zastępczych opakowaniach. Towar outletowy może również nie posiadać kompletnych metek oryginalnych (części lub wszystkich).

Odpowiedz
Bastwistko

mrgreen
Warwick Corvette $$ -> SWR SM400
Odpowiedz
Tak se czytam ostatnich parę stron i te anglojęzyczne potworki coraz bardziej mnie przerażają. Emotka_2506
Kurwa, czy nasz język krajowy jest aż tak chujowy?

Zupełnie szczerze, wolałbym naprawdę nazwać firmę "Obora gitar", niż na przykład (bez urazy, chłopaki Emotka_2755 ) "Bass Association District And Sound Service", albo "Sweet sound of vintage" Emotka_2481
[Obrazek: 7w41Jta.jpg]
Odpowiedz
Albo o, Bastion.
Odpowiedz
To może:

Vaša Stara Baskytara

jak nie może być po angielsku to może słowacki? Wink

Odpowiedz
(01-05-2013, 10:03 AM)Asmo napisał(a): Albo o, Bastion.

Z Heroesami się kojarzy Wink
Odpowiedz
(01-05-2013, 10:27 AM)low napisał(a):
(01-05-2013, 10:03 AM)Asmo napisał(a): Albo o, Bastion.

Z Heroesami się kojarzy Wink

A to chyba dobrze, gra raczej budzi pozytywne skojarzenia Big Grin
Odpowiedz
"Bassion"

"Bass Fashion"

"Fashion Bass"

"BassFashion"

"FashionBass"
Odpowiedz
Fass Bashion, lol Big Grin
Odpowiedz