Zdjęcia Sprzętu!
(07-31-2010, 02:03 PM)questionmaker napisał(a): ale czekaj, czy to znaczy, że pudełkowe wersje też mozna u Ciebie zanabyć?

chytry

[Obrazek: dual.jpg]
Odpowiedz
(08-01-2010, 07:38 AM)solartron napisał(a):
(07-31-2010, 02:03 PM)questionmaker napisał(a): ale czekaj, czy to znaczy, że pudełkowe wersje też mozna u Ciebie zanabyć?

chytry

[Obrazek: dual.jpg]

Bjutiful

I like it!
[Obrazek: 10cqjrd.jpg]

(04-05-2011, 12:22 PM)Floyd napisał(a): Aj dąt lajk najs songs abałt flałers in jor her
Aj lajk somting lajk...you noł... fak de łorld mrgreen
Odpowiedz
solatron:
a czy planujesz wstawienie do tego pudełka xlr? chyba, że jest a ja na zdjęciu nie widzę.

Odpowiedz
(08-01-2010, 08:09 AM)szczegut napisał(a): solatron:
a czy planujesz wstawienie do tego pudełka xlr? chyba, że jest a ja na zdjęciu nie widzę.

W kolejnej wersji już będzie XLR (zanczy już się robi mrgreen). W przyszłości pojawi się również kilka innych rozwiązań a to za sprawą współpracy z EM Custom (znanej poniekąd na tym forum Wink ).
Odpowiedz
super! a może byś założył temat dotyczący Twoich preampów ze zdjęciami, próbkami i możliwościami konfiguracji (w przypadku zamówienia). Wszystkim bardzo by się to przydało. Mam nadzieję, że paka nie miałby nic przeciwkoWink Emotka_2497

Odpowiedz
(08-01-2010, 03:39 PM)szczegut napisał(a): super! a może byś założył temat dotyczący Twoich preampów ze zdjęciami, próbkami i możliwościami konfiguracji (w przypadku zamówienia). Wszystkim bardzo by się to przydało. Mam nadzieję, że paka nie miałby nic przeciwkoWink Emotka_2497

Wystosowałem już takie pytanie do naszego szanownego Admina i ku mojej satysfakcji wyraził zgodę na taki temat za co ofocjalnie dziękuję Emotka_2497
Oczywiście skorzystam z tej okazji i będę tam zamieszczał różne info o zrealizowanych projektach. Próbki jakoweś też w miarę możliwości dołączę.
Odpowiedz
Może by tak wystosować osobny dział i pozapraszać parę osób z branży 'wytwórczej' aby się darmowo afiszowały ze swoimi produktami? Tak jak przykładowo kolega solarton, Maniek z NB i paru innych, którzy siedzą i dłubią, żeby nam było lepiej chytry

Emotka_2755
Have no power in your cock?
You will find it in funk-rock!
www.facebook.com/manufunktura
Odpowiedz
jestem za. mimo chwilowej przerwy w praktycznym lutniczeniu bardzo chetnie poprowadze felietonik lutnika-amatora ;d pzdr
[Obrazek: 2d0nfkj.jpg]

Maruszczyk Jake 4P Goldfinger / MCB Warrior V > EHX Qtron+ > Boss ODB-3 > GK 700RB mkII > NoisyBox 410 > i tak słabo
Odpowiedz
Mój kozak slina

[Obrazek: dsc06867c.th.jpg]

[Obrazek: dsc06911.th.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

Wzmakiem się pochwalę jak będę miał go w domciu.
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
(08-02-2010, 10:03 AM)WoWR napisał(a): Mój kozak slina

CHRUM???? Huh

Zmień maskownice na czarną albo tortoise shell i będzie wyrąbany w kosmos! Wink
Odpowiedz
Kupiłem go z tortową maskownicą i mi się nie podobała - nie pasowała do białego bindingu, a bas miał za dużo kolorów.
[Obrazek: dsc00033i.th.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Wilbass - to jest ten jazz, ktorego przyjechales kupic a odjechales z preclem;d
Odpowiedz
w jakims angielskim sklepie widzialem Fendera Jazza classic '70s (wersja kolorystyczna czarna, w standardzie z biala plytka), w ktorym pracownicy sklepu z wlasnej inicjatywy wymienili pickguard na czarno-perlowa. Piekny bas.
Odpowiedz
(08-02-2010, 10:09 AM)Wilbass napisał(a): Zmień maskownice na czarną albo tortoise shell

Zdecydowanie na czarną w tym przypadku! Big Grin

Coś z innej beczki, precelek:

[Obrazek: cedc9057f5a78ac7.jpg]
Odpowiedz
Mieszko ten Precel jest SOOOOO SEXY!
Tylko płytka jakby była w czarno-białego dzikiego pantera jak Jaguś z KATa miał to juz orgazm Big Grin
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 26 gości