Bassturbacje 2013 Edycja Wiosenna
ja nie jade nigdzie chlaćWink
Odpowiedz
(02-06-2013, 12:37 PM)Mateusz napisał(a): ja nie jade nigdzie chlaćWink

Nie ma mowy o chlaniu. Ewentualnie piwko-dwa. Na drugi dzień przecież na kacu mało kto by wytrzymał w studio Smile
Odpowiedz
chlac moze nie ale ze 2 piwka bym wypil posiedzial pogadal. a jak juz to wtedy nie moge jechac do doma, bo po alko nie prowadze. wiec trza by jakis nocleg w piasecznie ogarnac. moze jakis hostel czy inne takie?
Tommi napisał(a): Melanż, laski, kąpiel w kasie
to nie dla mnie, gram na basie
Brylant napisał(a): Jak człowiek dojrzeje, to wie ze poza vol mu nic więcej nie potrzeba Tongue
aktualnie: https://moontoy.bandcamp.com
dawniej: http://muhuisland.bandcamp.com
Odpowiedz
(02-06-2013, 12:39 PM)Dex napisał(a):
(02-06-2013, 12:37 PM)Mateusz napisał(a): ja nie jade nigdzie chlaćWink

Nie ma mowy o chlaniu. Ewentualnie piwko-dwa. Na drugi dzień przecież na kacu mało kto by wytrzymał w studio Smile

E tam, dzień jak co dzień... mrgreen
Odpowiedz
ja prowadze;d
Odpowiedz
Ja też, dlatego też piwko dwa + nocleg Wink

Tak z innej beczki bo uciekłem szybko z ostatnich: Do której siedzieliście w Studio?
Odpowiedz
Wspomnieć o napiciu się piwka a ci już o chlaniu Big Grin
Luxor Jazz Bass / Markbass CMD 121P / Noisybox 1x12
Odpowiedz
(02-06-2013, 01:01 PM)cuniek napisał(a): Wspomnieć o napiciu się piwka a ci już o chlaniu Big Grin

No dokładnie. Forumowicze-pijaki Rolleyes
Odpowiedz
(02-06-2013, 01:01 PM)cuniek napisał(a): Wspomnieć o napiciu się piwka a ci już o chlaniu Big Grin

Cuniek, z Kraśnika będziesz się dostawał do LBN i stamtąd z barabasem na Piaseczno? czy jakoś inaczej wygląda to logistycznie? Wink
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
paluch - bywa że do 2.
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
(02-06-2013, 12:52 PM)paluch1986 napisał(a): Ja też, dlatego też piwko dwa + nocleg Wink

Tak z innej beczki bo uciekłem szybko z ostatnich: Do której siedzieliście w Studio?

Hmm ostatnio o 21 czy 22 jedliśmy pizze na kolację niedaleko domu Błażeja. U Błażeja byliśmy około 23.
Odpowiedz
A u błażeja jeszcze do chyba 3ciej sluchalismy w chuj ciekawych probek i nagran. Taki bonus;d
Odpowiedz
Taa i te wszystkie mulące płytki i szuflady wypchane starymi akcesoriami do fenderów. Piękne !
Odpowiedz
Błażej w domu ubiera swoje jazz bassy w płytki;d
Odpowiedz
(02-06-2013, 01:12 PM)Mateusz napisał(a): A u błażeja jeszcze do chyba 3ciej sluchalismy w chuj ciekawych probek i nagran. Taki bonus;d

kto słuchał, ten słuchał...ja to juz na siedząco zasypiałem mrgreen
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości