Zdjęcia Sprzętu!
zajebisty Wink

czy ja dobrze widzę flaty?!
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
Chyba będziesz zmuszony założyć osobny wątek o tym wieśle Tongue Mega kozackie!

Jedyne do czego bym się lekko czepił, to kąt pod jakim struny wchodzą na niektóre klucze. Ciekawe jak to wpłynie na łatwość strojenia i czy nie będą miały tendencji do ześlizgiwania się? Zawsze można skorygować te dystanse tak aby klucze były pod innym kątem. Może to tylko tak na foto wygląda....

Teraz jak zagrasz nierówno acz nie w tonacji to nikt nie będzie Ci miał za złe (przez najbliższe pół roku) Wink Gratulacje! Bez próbk ten bas to wirtualny jest mrred
Odpowiedz
Gratulacje, bardzo odważny projekt. Kompletnie nie moja stylistyka.
Odpowiedz
Jutro będę w lbnie to się nie zdziw jak ci zginieSmile estetycznie super
Odpowiedz
Jaaaaaaa, piękny bas Omson

wycięcia przypomniały mi, że kiedyś chciałem coś na podobieństwo tej Musimy zamówić Tongue

[Obrazek: musima+bass.jpeg]
Odpowiedz
Omson slina
Odpowiedz
(08-16-2013, 11:45 AM)OMSON napisał(a): Dotarł! Smile

[Obrazek: 2rx8n01.jpg]

Niestety fota z telefonu jedynie Confused

estetycznie super
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
Dzięki Panowie! Emotka_2755

Próbki zagrane tak jak potrafię na bezprogu w obecnej chwili (pamiętajcie, że tam siedzi tylko EMG 40HZ póki co i bas czeka na upgrade):

http://snd.sc/1cKBcVD
Odpowiedz
Pinkny, ale widzę, ze rampa dalej nie obrobiona Wink

Robicie mi coraz większy GAS na fretlesa.
Fender Jazz Bass Special PJ '86 / Yamaha AES-620 - Zoom B3 - Fulltone BassDrive by Pinio - linia/wzmak na salce

Chroń lasy - kupuj używane gitary mrgreen

[Obrazek: 39977_2f374124b3b1.gif]

Odpowiedz
(08-16-2013, 06:37 PM)Frytas napisał(a): Pinkny, ale widzę, ze rampa dalej nie obrobiona Wink

Eee - teraz jest już wszystko ok. Może na zdjęciu z komórki nie wyszło po prostu Smile I ma fajny patent z regulacją wysokości rampy na śrubach - zupełnie jak pickup Smile
Odpowiedz
OMSON zajebisty!
Gratulacje! Emotka_2755
[Obrazek: 7w41Jta.jpg]
Odpowiedz
Fajnie miauczy Smile
Odpowiedz
(08-16-2013, 12:47 PM)pinio napisał(a): Jedyne do czego bym się lekko czepił, to kąt pod jakim struny wchodzą na niektóre klucze. Ciekawe jak to wpłynie na łatwość strojenia i czy nie będą miały tendencji do ześlizgiwania się? Zawsze można skorygować te dystanse tak aby klucze były pod innym kątem. Może to tylko tak na foto wygląda....

Pinio, tam są blokowane Sperzele - struna nie musi się wcale nawijać dookoła tego kołka (wystarczy ułamek obrotu, żeby nastroić bas). Przy okazji pochwalę się, że udało mi się ustawić wygodny setup (jakiś 2 mm nad 12-stym progiem i nic nie brzęczy, ani się nie wytłumia).
Odpowiedz
Ale zajebiście gra!
Odpowiedz
Przekonałeś mnie Smile Mruczy jak należy!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 55 gości