SWR B-HOOD
Chłopy! I babki oczywiście. Wink

Jakiś czas temu wszedłem w posiadanie takiego cacka! Czy ktoś może mi zdradzić jakie to były lata produkcji? Bo że pre-Fender to chyba oczywiste, tak jak to, że skręcany był przez grubego Johna a nie przymierającego głodem trzynastolatka. Tongue Numer seryjny- uwaga- 103!

[Obrazek: 1080430_571592126232494_1170786718_n.jpg...e4446dbe4e]
Odpowiedz
ejjj parówy jedne ja też chce, tapchan sprzedaj mi jednego, albo się jakoś zamienimy co?
Odpowiedz
Panowie pytanie mam - u mnie w SWR Goliath II 4x10 siadł gwizdek. Cewka była juz kiedyś wymienania. Czy możiwe jest, że poszedł bezpiecznik od gwizdka? Jak to sprawdzić i jaki musiał by być to bezpiecznik? Ktoś sie orientuje?
mrgreen
Odpowiedz
odkrec zwrotnice i sprawdz bezpiecznik miernikiem - strzelam ze wszystko podobne jak w moim edenie - ja nigdzie w polsce nie moglem takiego bezpiecznika sciagac- kolega z allegreo "strzcinka" sciagam mi 2 szt z usa - wszystkie popalilem i ostatecznie spalilem gwizdek - zamienniki tez w chuj drogie - kupilem gwizdek selenium i gra 10 x lepiej Dt-220i jakos tak
Odpowiedz
Ok, wyjaśniło się. Koszt naprawy 1zł 40gr Big Grin Na zwrotnicy poszła żaróweczka pełniąca funkcję bezpiecznika do gwizdka: http://www.okazje.info.pl/okazja/motoryz...17314.html

p.s. na każdej właściwie, nawet bardzo miernej stacji benzynowej mają takie Smile
p.s.2. Paczka po wymianie chodziła jużok 20h i nic się nie dzieje, wszystko gites Smile

Pzdr
Z
mrgreen
Odpowiedz
[Obrazek: u2IaKHd.jpg]

Rodzinka w komplecie.
Pre-fenderowy Goliath III kupiony kilka dni temu od Kowala zdał egzamin na sobotniej chałturce Big Grin
Pięknie to gra!
Guyatone 70's Jazz Bass > Squier VM Jazz Bass V > SWR SM900 > SWR Goliath III 4x10 || SWR LA-15
Odpowiedz
Miśki, jakie ma działanie gałka Transparency w SM400S ?
"The transparency knob helps to get that perfect sizzle for slap funk and fingerstyle playing. I even think you get more out of your strings from this feature. " Czyli jeszcze więcej górki czy co?
Odpowiedz
(08-28-2013, 05:29 AM)pinio napisał(a): Miśki, jakie ma działanie gałka Transparency w SM400S ?
RTFM! Wink Ściągnij, poczytaj. Wszystko tam jest Smile

http://support.swramps.com/manuals/pdfs/sm400som.pdf
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Senkju! Czyli to jest taka "wyższa" górka na 5kHz. Regulowany płynnie bright Wink
Odpowiedz
kupiłeś?
Odpowiedz
mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen
czterystaS-ka Huh jakie to głośneExclamation
Odpowiedz
400s podobała mi się bardziej niż 900 Emotka_2755
Wysłane z mojego Leopard 2; masa bojowa 55,15t.

[Obrazek: fdan.jpg]
(12-25-2013, 12:49 AM)Sztyrlic napisał(a): A jeszcze taka kwestia: w sumie nie miałem wcześniej tunera [...]Rolleyes
Odpowiedz
No to mi jeszcze powiedzcie jaka tam lampa siedzi w oryginale.

Grałem dzisiaj z 40 minut i nie zadziałał wentylator, ale na połówce to nie bardzo się zagrzał.
Odpowiedz
oo to niebawem trzeba sie spotkac na testy jakies Wink
Odpowiedz
Zapraszam, mogę też do Was przybyć Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości