Zakupy w thomann.de.pl
(11-27-2013, 09:05 AM)pinio napisał(a): Panowie, czekam na info o paczce. Jest mała obsuwa z terminem. Będę miał tez info o jakiś brakach (chyba nie wszyscy dostaną w tym terminie przystawki :/ ). Jak tylko dostanę cynk, pójdą PW.

AAAAAAaajjjj..czy ktoś oprócz mnie zamawiał przystawki?czy już mam zakładać, że dłużej poczekam...Sad
Odpowiedz
Na magazynie przystawki sa obecne.
Odpowiedz
Planuje ktoś zakupy powyżej 155 Euro i pozwoliłby mi się dołączyć?

Średnio podoba mi się wizja płacenia ~85 zł za przesyłkę
Odpowiedz
Ma ktoś kontakt z pinio, bo nie odpowiada na pw?
Odpowiedz
Odpowiada. Nie miał pełnych informacji to nie miał co pisać.
Wyszła od nich paczka z uzupełnieniem (zaraz po pierwszej). Mam nadzieję że dzis bedzie. To co już dostaliśmy wyszło do Was wczoraj.

DyndaS, dostaniesz info z instrukcją na PW.
Odpowiedz
No dobra rjabiata. Wszystko oprócz nieszczęsnych kółek wyjechało do Was.

Chcecie coś jeszcze przed świętami?? Proszę o info na PW w miarę sprawnie Wink
Odpowiedz
Cześć, ja na początku stycznia odezwę się bo będę chciał rack tuner Korga, ale na razie nie jest dostępny na stanie.
Pinio wielkie dzięki za przesyłkę!
Sadowsky MV5 /Sandberg California J6 HCAM /Stradi upright/ GMR5 F-less//Ampeg SVT-2 Pro + PTC Lil'B410 /SWR Goliath4/ TC RH750+3xRS112//

AnEmJa
Maja Lumasepio

Odpowiedz
Proszę bardzo i polecam się na przyszłość! Ktoś coś jeszcze pragnie? Dawajcie, bo susza i czekam cały czas żeby dopakować...
Odpowiedz
jol, odpowiedzialbys na moje pw?
Odpowiedz
ktos cos zamawia, bo ja bym chcial to:

http://www.thomann.de/pl/palmer_mi_wt_05.htm

i moze pare pierdol
Odpowiedz
Ja będè zamawiał, jak dostanę wypłatę (ok. 15 stycznia).
Warwick Corvette $$ -> SWR SM400
Odpowiedz
ktoś coś? chce pilnie kupic glosnik za 70zl... Smile
Odpowiedz
313,22 zł mogę się dołożyć ewentualnie (jeszcze się waham, bom trochę bez kasy, ale jak będzie brakować komuś do zamówienia - napiszcie PW).
Odpowiedz
Okolice przyszlego tygodnia idzie zbiorcze. Czekam na potwierdzenie od firmy.
Odpowiedz
Witam. Firma zamawia większa ilość towaru. Można się podpiąć z bele czym. Obowiązuje cena z Thomanna w dniu zamówienia + 15zł listo polecony (drobnica) lub 22zł przesyłka kurierska. Zapraszam na PW.
Koszyk zamykamy w piątek.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości