Warwicki nie brzmią i mulą. Dlaczego?
a mi wręcz przeciwnie, świetny filmik i świetne basy Big Grin
flyeR z forum WD
Odpowiedz
Zdziwiłem się, że Bayley gra na Warwicku... Jeszcze niedawno chwalił swoją sygnaturkę Fendera, teraz widać przekonali go Thumbem singlecut Smile
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Warwick właśnie wydaje nową koreańską wersję artist. No i warwicki pro made in korea a w nich m.in. streamer lx i lakierowany thumb Smile
Odpowiedz
No proszę - widzę, że cisną na endorserów okrutnie. Tylko filmik to im nie wyszedł za choleręSmile
Odpowiedz
TRUE...

Są tak luzaccy/cool na siłę, że aż się poczułem zażenowany.
UWAGAJeśli by ktoś szukał chętnego do wspólnego zakupu/ów na Ishibashi - uprzejmie proszę o kontakt.
Jestem gotów uzupełnić pulę (a wysyłają od pewnego progu) o jakieś 20000 JPY.
Odpowiedz
Rainbow 
Dobra ich zachowanie to jedno, a brzmienie to drugie. Lepiej skupmy się na tej drugiej kwestii. Osobiście uważam, że Warwole brzmią tam bardzo, ale to bardzo zacnie.
OMG
Odpowiedz
(01-30-2011, 07:50 PM)Brylant napisał(a): Dobra ich zachowanie to jedno, a brzmienie to drugie. Lepiej skupmy się na tej drugiej kwestii. Osobiście uważam, że Warwole brzmią tam bardzo, ale to bardzo zacnie.

Mam całkiem inne zdanie Tongue O ile nie mam nic do W i podoba mi się brzmienie Corvetty $$ z filmików na ju tube, to w tym busie nie znalazłem niczego dla siebie.
Odpowiedz
Rainbow 
(01-30-2011, 07:53 PM)motyx napisał(a):
(01-30-2011, 07:50 PM)Brylant napisał(a): Dobra ich zachowanie to jedno, a brzmienie to drugie. Lepiej skupmy się na tej drugiej kwestii. Osobiście uważam, że Warwole brzmią tam bardzo, ale to bardzo zacnie.

Mam całkiem inne zdanie Tongue O ile nie mam nic do W i podoba mi się brzmienie Corvetty $$ z filmików na ju tube, to w tym busie nie znalazłem niczego dla siebie.

Bo Ty chałtury grasz i się chuja znasz mrpink
OMG
Odpowiedz
nie wiem czemu sie czepiacie ich zachowania - ot reklamówka Smile TM Stevens mnie zniszczył, jego muzykalność jest nie z tej planety.

FEnDER SRENDER!

Odpowiedz
hmm, nie widziałem wszystkiego, cos mi wolno dziala net dzisiaj ale powiem tak, do Larrego kompletnie nie pasuje, hellborg z baileyem cut miut a reszta tak ło. Raczej na nie.

Jedno z nielicznych fajnych brzmien warwicka miał dla mnie Zender na streamerze. To tak nawiasem mówiąc.
Odpowiedz
(01-30-2011, 07:53 PM)Brylant napisał(a):
(01-30-2011, 07:53 PM)motyx napisał(a):

Bo Ty chałtury grasz i się chuja znasz mrpink

[Obrazek: Spierdalaj.jpg]

mrgreen

Odpowiedz
(01-30-2011, 08:30 PM)Jajko napisał(a): ...do Larrego kompletnie nie pasuje, hellborg z baileyem cut miut...
j.w
i ode mnie to Smile świetne

Odpowiedz
cisna ich, cisna Big Grin
dzis do mnie dotarlo:

warwick nie brzmi, albowiem
nie jest jazzem, preclem, mm,
na ktorych nagrano min. 90%
muzyki Big Grin co nie zmienia faktu,
ze jak trzeba i sie umi, to tez
potrafi, a i niektore W sa calkiem
zacne Wink