(11-24-2011, 08:15 PM)Mateusz napisał(a): rzadanego efektunie wiem co to
oczywiście, że każdy mikrofon jest inny, ale przy pisaniu o SM57 dodałeś, że 'ciepły lampowy dół z preampu', a Zbychoo nie ma wyjścia liniowego, więc SM57 byłby jedynym źródłem sygnału.. dla mnie braknie dołu i chuj.
A MD421 nie użyłbym, bo jest imho zbyt konturowy na scenę, a RE20 możliwie 'płaski'.
(11-24-2011, 08:32 PM)ralf-p napisał(a): bo łatwiej ?w chuj łatwiej
a jesli mielibyście wskazać dobry mikrofon do nagłaśniania basu live na scenie a przy okazji który nie zabija cenowo to jaki by to był ?
a byłby to... SM57 + linia
(11-24-2011, 08:15 PM)Mateusz napisał(a): Możesz postawić mikrofon nawet za paczką i to jakoś domiksować jak wyjdzie z tego coś fajnego. Ale najlepiej zacząć po bożemu czyli majk 5-15cm od głośnika między membraną a kopułką.+666

Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.