12-31-2011, 09:02 AM
Defil Luna
ZAK B4
Defil semiakustyk
Warwick Corvette Std
Ruski wzmacniacz wieżowy i paczka Eltron 2x12 bez jednego głosnika
Samoróbka - podróbka wzmaka Parabol i ww paczka
Piecyk Unison Leopard bez głośnika, którym pędziłem ww kolumnę Eltron, ale już z dwoma głośnikami. W końcu zaczęło coś brzmieć.
LDM Ba-100S, 200W, 2x10 (Celestion BG10T-150); flety żuromińskie sprzedały mi go z jednym zepsutym głośnikiem (mojemu koledze zresztą też, ale u niego była jedna piętnastka, więc łatwiej zauważył); brzmienie ładne, okrągłe, ale bez dołu
Hartke 3500 + 410 Alphard EM 1002; porównywałem tylko z GK BLX 410 i o ile GK brzmiał czyściej, to Al głośniej i z większymi jajami
Hartke 3500 + 610 Alphard EM 1002 w ww paczce Eltron
Chciałbym sobie dokupić jakiegoś ampega, ale po co, skoro i tak obecnie nigdzie nie gram?
ZAK B4
Defil semiakustyk
Warwick Corvette Std
Ruski wzmacniacz wieżowy i paczka Eltron 2x12 bez jednego głosnika
Samoróbka - podróbka wzmaka Parabol i ww paczka
Piecyk Unison Leopard bez głośnika, którym pędziłem ww kolumnę Eltron, ale już z dwoma głośnikami. W końcu zaczęło coś brzmieć.
LDM Ba-100S, 200W, 2x10 (Celestion BG10T-150); flety żuromińskie sprzedały mi go z jednym zepsutym głośnikiem (mojemu koledze zresztą też, ale u niego była jedna piętnastka, więc łatwiej zauważył); brzmienie ładne, okrągłe, ale bez dołu
Hartke 3500 + 410 Alphard EM 1002; porównywałem tylko z GK BLX 410 i o ile GK brzmiał czyściej, to Al głośniej i z większymi jajami
Hartke 3500 + 610 Alphard EM 1002 w ww paczce Eltron
Chciałbym sobie dokupić jakiegoś ampega, ale po co, skoro i tak obecnie nigdzie nie gram?
Najlepsze zwierzątka domowe to rybki. Nie szczekają, nie drapią, błota nie naniosą, nie chrapią, a jakby co, to zagrycha pod ręką.