Cytat:Błażej:
Jeśli wzmacniacze Fendera szumią, a głównym instrumentem harmonicznym jest tutaj piano tej samej firmy, to będzie to słychać. Jeżeli w pomieszczeniu gra kontrabasista, który oddycha, to będzie słychać jak, grając, porusza się. Podobnie jest z fortepianem akustycznym, którego mechanika jest cały czas słyszalna. Dla mnie szum jest częścią muzyki od zarania dziejów i nie czuję potrzeby walki z nim. Utwór Sargofaj, który stanowi nawiązanie do muzyki francuskiej z lat 60., zarejestrowaliśmy na taśmę analogową m.in. ze względu na charakterystyczny szum występujący w nagraniach sprzed lat.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.