03-14-2012, 12:38 PM
Nie jestem pewien, czy nie powinienem tego raczej wrzucić do ogłoszeń, ale ponieważ grono odbiorców jest bardzo mocno określone, spróbuję szczęścia tutaj.
Mam na stanie pięciostrunowego Warwicka Corvette z 1994 roku.
Wersja z jesionowym korpusem, szyjka z klonu przekładanego ovangkolem i podstrunnicą z wenge.
Aktywna elektronika MEC z opcją wyłączenia, pasywne przetworniki JJ MEC.
Mosiężne progi i siodełko. Złoty osprzęt.
Chciałbym spróbować Warwicka w zbliżonej konfiguracji, ale z bubingi - jeśli ktoś takowego posiada i jest ciekaw jesionowego, to jestem chętny na eksperyment z opcją zamiany na stałe.
Nie jestem zainteresowany koreańską serią Standard - macałem te gitary i wiem że mi nie odpowiadają. W grę wchodzą tylko niemieckie wiosła, najchętniej jeszcze z pierwszą wersją Just-A-Nut.
Mam na stanie pięciostrunowego Warwicka Corvette z 1994 roku.
Wersja z jesionowym korpusem, szyjka z klonu przekładanego ovangkolem i podstrunnicą z wenge.
Aktywna elektronika MEC z opcją wyłączenia, pasywne przetworniki JJ MEC.
Mosiężne progi i siodełko. Złoty osprzęt.
Chciałbym spróbować Warwicka w zbliżonej konfiguracji, ale z bubingi - jeśli ktoś takowego posiada i jest ciekaw jesionowego, to jestem chętny na eksperyment z opcją zamiany na stałe.
Nie jestem zainteresowany koreańską serią Standard - macałem te gitary i wiem że mi nie odpowiadają. W grę wchodzą tylko niemieckie wiosła, najchętniej jeszcze z pierwszą wersją Just-A-Nut.