Blackie był przerabiany kilka (nascie?) razy - jest fajnie opisane na stronie fendera odnośnie tej limitowanej edycji czy tam innego custom shopu który ostatnio zrobili... nie wspomnę już o tym, że Gilmour to EMG lubi 
Słynny strat SRV miał w pewnym momencie wymieniony gryf, był już po prostu zbyt dojebany. Zresztą to samo niedawno zaliczył głowny fender Geddego - wstawili nowy gryf i tyle.
Temat cza zamknąć bo odnośnie płytek już chyba wszystko zostało powiedziane. Jedni słyszą, inni nie słyszą, próbek tak jak nie było tak nie ma - ja bym chętnie nagrał basa z i bez, ale kurwa nie mam w żadnym
Bo tak to bez sensu gadka i sypanie nazwiskami. A Marcus w tym czasie siedzi i zawija... nie to żebym się czepiał - nie o to chodzi. Mroku np. na tej swojej stronie zapierdala i nagrywa różne porównania. Nie wiedziałem czy wierzyć w wymiany mostków czy nie (u mnie nie odniosły skutku specjalnie), gość nagrał przed i po i każdy może sobie porównać i samodzielnie wyciągnąć wnioski - ja słyszę ją nawet na głośniczkach w laptopie i temat dla mnie jest jasny - niektórym basom mostek faktycznie pomaga. Bez nazwisk i temat zamknięty - po prostu

Słynny strat SRV miał w pewnym momencie wymieniony gryf, był już po prostu zbyt dojebany. Zresztą to samo niedawno zaliczył głowny fender Geddego - wstawili nowy gryf i tyle.
Temat cza zamknąć bo odnośnie płytek już chyba wszystko zostało powiedziane. Jedni słyszą, inni nie słyszą, próbek tak jak nie było tak nie ma - ja bym chętnie nagrał basa z i bez, ale kurwa nie mam w żadnym