Mówiąc szczerze, nie chciałbym jakiegoś dużego rozgłosu i nie chce z tego robić wielkiego sklepu muzycznego. Pasuje mi to w takiej formie w jakiej jest to teraz. Mały butik z fajnymi wiosłami, a klienci są w zdecydowanej większości z polecenia " od kogoś tam kogoś tam, znajomego co kupił gitarę". Tak jakby "underground". Nie chce "taśmowo" przerabiać tych gitar, tylko dla przyjemności złożyć kilka-kilkanaście wioseł w miesiącu. Skroma strona internetowa, fanpage na facebooku i moze mala reklama na kilku forach mi wystarczy
.
Ale dzieki za propozycje!
A co u mnie słychać?
Za namową ściągnałem pare gitar (normalne elektryki) , a nie jestem zbyt dobrym gitarzystą i szukam jakiegoś fajnego gitarzysty z Toruniua, który w zamian za np. struny czy setup itp. Dałby mi się nagrać na jutuba jak gra na jakiś fajnych wiosłach.

Ale dzieki za propozycje!
A co u mnie słychać?
Za namową ściągnałem pare gitar (normalne elektryki) , a nie jestem zbyt dobrym gitarzystą i szukam jakiegoś fajnego gitarzysty z Toruniua, który w zamian za np. struny czy setup itp. Dałby mi się nagrać na jutuba jak gra na jakiś fajnych wiosłach.