11-01-2013, 11:58 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2013, 12:00 AM przez Basstard.)
@ bassbubek - moją opinię o basach Warwicka znasz, ale nie możesz oczekiwać od JEDNEGO gościa, który najprawdopodobniej jest handlowcem, dogłębnej wiedzy elektronicznej i lutniczej, bo gdyby taką posiadał, prawdopodobniej robiłby coś nieco innego. To tak, jakbyś do kierowcy śmieciarki miał pretensje, że ciężarówka, którą prowadzi, ma niekorzystnie wpływające na osiągi przełożenie tylnego mostu.
Dobra, po raz kolejny powtórzę - wcale nie gram od 18 lat, nie nagrałem kilku płyt, nie miałem (prawdopodobnie - nie liczyłem dokładnie) kilkuset basów w łapach i generalnie jestem głuchym idiotą i polskim kasztanem bez szkoły.
(11-01-2013, 11:56 PM)groza napisał(a): Basstard ja Cie proszę... poczytaj dokładniej o tym jak jest drewno przygotowywane przed polakierowaniem. Począwszy od hasła "wood sealer", a potem - na pocieszenie - poszukaj jak się wyglądał proces nakładania fullerplasta
Dobra, po raz kolejny powtórzę - wcale nie gram od 18 lat, nie nagrałem kilku płyt, nie miałem (prawdopodobnie - nie liczyłem dokładnie) kilkuset basów w łapach i generalnie jestem głuchym idiotą i polskim kasztanem bez szkoły.