12-07-2013, 08:24 PM
(12-07-2013, 08:02 PM)bassbubek napisał(a):(12-07-2013, 06:38 PM)****** napisał(a):(12-07-2013, 02:06 PM)bassbubek napisał(a):Szkoda, bo jeden udokumentowany świetny bas wypuszczony przez ciebie dałby ci wiekszą wiarygodnośc niz 15 tys zajebiście mądrych postow. Bez tego zawsze znajdzie się jakiś niedowiarek, który potraktuje cie jak zarozumialego buca.(12-07-2013, 11:37 AM)zwinny napisał(a): bassbubek, czy istniałaby możliwość obejrzenia jakiejś basówki, która wyszła spod Twoich rąk?Nie , nie mozna .
Wiekszosc tego co pisze jest rzecza oczywista , nie widze koniecznosci podpierania sie fotografiami instrumentow. Nie rozmawiamy o jakichs kosmicznych sprawach. Nie chce nic sprzedawac na forum . Jezeli jednak admin pozwoli w przyszlym roku zaprezentuje nowa serie basow , ale tylko wtedy gdy bedzie mozliwosc sprawdzenia instrumentow manualnie. Na podstwie zdjec mozna ocenic mebloscianke a nie gitare basowa.
Papkin , jeszcze raz . Prosze nie zaczepiaj mnie . Ja juz o Twoim instrumentach nic nie napisze i z Toba rowniez nie chce rozmawiac. Nie znosze personalnych wycieczek , nie nazywaj mnie chlopkiem , zachowaj poziom.
a jak ty mnie do tej pory człowieku traktowałeś, jak gnojka , czepiałeś się wszystkiego , przyklejałeś się do każdej pierdoły, chciałeś pokazać swoja wyższość , chciałeś błysnąć swoim wirtualnym rzemiosłem.. i co z tego wyszło... g....o...umiesz krytykować tylko prace innych sam nie potrafiąc zapewne nic...I JUŻ LEPIEJ NIE GAWĘDZ ...OK?