02-02-2015, 08:16 PM
(02-02-2015, 08:05 PM)tapchan napisał(a):(02-02-2015, 04:30 PM)mariotd napisał(a): Będzie się działo.... tzn będzie, jakieś 3 tyś zł później....
Da się je jakoś spiąć tak by potrafiły sobą nawzajem sterować czy planujesz zostać przy dwóch niezależnych looperach?
Właśnie męczyłem się z książeczką Glaba, aby połączyć to w taki sposób, jak ja to widzę... a mianowicie w obecnym połączeniu ("obok siebie") mam 8 pętli (mogę wpiąć 8 efektów) i 10 ustawień, gdzie możemy ze WSZYSTKICH 8 pętli kożystać (po 5 na każdym GSC). W drugim ustawieniu ("zdalne") po uruchomieniu programu na jednym GSC automatycznie załączał się ten sam w drugim.. co oczywiście mi kompletnie nie pasuje

Co ciekawe, w obecnym ustawieniu sterowników ("obok siebie") nadal po załączeniu pętli na pierwszym GSC włącza się lampka nad tym samym kanałem w drugim GSC, ALE na drugim miga na zielono lampka "bank"... jak gdyby sygnalizowało, że to nie na tym GSC jest aktywny program.. Cóż, w planach było dokupienie samego M4L, ale jak widać trafiła się okazja na GSC... i nawet efekt jest przyjemny

Co do miejsca w tym casie... uwierzcie mi, naprawdę tak tylko się wydaje, że jest w nim wiele miejsca...