09-30-2010, 07:51 PM
Nabyłem Adam Audio A7X
małżonka narzeka, że za głośno ja jestem zachwycony
są czytelne, precyzyjne, schodzą na prawdę nisko, a górka nie męczy
faktycznie bassreflex ma 'oddech' gdzieś ciut powyżej 1kHz, ale zaniedbywalny, ale nie ma turbulencji, więc nawet stopka solo brzmi.
Na Adamy przy miksie trzeba brać poprawkę.. ale chyba na prawie każdy zestaw
są czytelne, a nie suche.. nie ma chyba ryzyka zrobienia przepompowanego miksu.
Zobaczymy jak wrażenia po przesiadce na wejście zbalansowane (miały przyjść jutro i nie mam jeszcze kabli TRS->XLRM) i izolacji od podłoża... a potem w nowym pomieszczeniu
małżonka narzeka, że za głośno ja jestem zachwycony
są czytelne, precyzyjne, schodzą na prawdę nisko, a górka nie męczy
faktycznie bassreflex ma 'oddech' gdzieś ciut powyżej 1kHz, ale zaniedbywalny, ale nie ma turbulencji, więc nawet stopka solo brzmi.
Na Adamy przy miksie trzeba brać poprawkę.. ale chyba na prawie każdy zestaw
są czytelne, a nie suche.. nie ma chyba ryzyka zrobienia przepompowanego miksu.
Zobaczymy jak wrażenia po przesiadce na wejście zbalansowane (miały przyjść jutro i nie mam jeszcze kabli TRS->XLRM) i izolacji od podłoża... a potem w nowym pomieszczeniu
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.