02-24-2015, 08:25 AM
(02-23-2015, 12:01 PM)citizenkane napisał(a):Chciałem tylko zapytać, czy jest możliwość udostępnienia schematu BB(02-23-2015, 11:46 AM)Marcin S napisał(a): rozmawiajcie publicznie, to jest forum internetowe o takiej właśnie tematyce. Ostatnio też chyba Dex pytał kto ma head Eden czy coś. Ktoś się zgłosił, też padło, "ok, masz priv". Niby po to tępione są nowe wątki na temat konkretnych sprzętów i wszystko jest przenoszone do tych 3 czy 4 tasiemców żeby łatwo było wyszukać, a jak już ktoś wyszuka to się tylko dowie że użytkownicy wymieniają ze sobą opinie i doświadczenia w prywatnych wiadomościach.
+1
Tym bardziej że jestem zaciekawiony opcją "wariacji na temat tube screemera" Bo imo gitarowy ts i jego klony pod basem chodzą genialnie, jedyna bolączka to delikatny brak dupy. Podoba mi się ten łobuzerski żywy środek i górka bez siary.
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=M3vRlTBOKs8 [/video]
To jak jest z tym Xoticem podobny czy nie?
Co do JHS myślałem o nim jako alternatywie, jakbym nie wyrwał BB cena podobna,ale JHS trzeba ściągać z zachodu.Jeszcze ktoś pisał ostatno o nagonce na tę firmę i podawał przykładowe kostki i na czym się wzorowali,ale nie było tam Moonshine Overdrive, może ktoś wie na czym się wzorowali ???